Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawcio0703

Obudzenia uczucia

Polecane posty

Witam, byłem z dziewczyną 3 lata ogólnie związek udany ona kochała mnie, ja kochałem ją (nadal kocham), wiadomo były kłótnie wzloty i upadki ale dawaliśmy radę, lecz niedawno ona powiedziała, że to koniec bo jej uczucia do mnie wygasło przez właśnie te kłótnie, że ma ich dosyć itp ale daliśmy sobie drugą szansę było już lepiej zmieniałem swoje zachowanie na lepsze lecz ona i tak powiedziała, że to koniec bo nic do mnie nie czuje i zaczęła spotykać się z kimś innym... wiem, że to ta jedyna kocham ją nadal i chciałbym spróbować czegoś, co by sprawiło, że uczucie jakos w niej odżyje, żeby zatęskniła i zrozumiała co straciła. Skoro kochała to chyba da się rozbudzić znowu tą iskrę? Myślę, żeby dać jej spokój na jakiś czas zero kontaktu i za jakiś czas się odezwać po prostu "cześć, co tam słychać" i tak pisać smsy i z czasem jakieś spotkanie i pokazać jej, że nie załamałem się, że jestem szczęśliwy i ogólnie zmieniłem się. Co o tym myślicie? Jak to wszystko rozegrać, żeby ona zrozumiała co straciła i żeby jakoś w niej rozbudzić to uczucie ? Wiem, że na siłę kochać się nie da, ale skoro kochała to może da się coś zrobić, żeby znowu zaiskrzyło ?

Gość gość
na razie to ty zrozumiales co straciles , moze z nastepna dziewczyna bedzie lepiej ?

Gość gość
pół świata tego kwiata, głowa do góry. Nie ma końca, tylko jest początek zawsze czegoś nowego.