Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak powiedział mi paskudną rzecz

Polecane posty

Gość gość
no właśnie, kurde, albo wstyd, że jest się dziewicą, albo wstyd, że licznik za duży... :( nie ma złotego środka

Gość gość
ogólnie, dziewczyny, nie warto kłamać na ten temat. lepiej takie rzeczy albo przemilczeć, albo powiedzieć prawdę. teraz już widzę, że sobie nawarzyłam piwa i albo postanowię je wypijać, rok po roku, albo zaryzykować :(

Gość gość
Powiedz mu i tyle będziesz miala czyste sumienie i nie będzie Cie wiecej traktowal jak szmate.

Gość gość
nie uwierzy mi

Gość gość
faktycznie, chamski tekst...ale wsadziłaś mu pędzelek w oko :/

Gość gość
Nie smec tylko idz i powiec i zdaj relacje z reakcji .

Gość gość
to nie jest oczywiste jaka będzie rekacja? on będzie sądził, że mówię mu to tylko po to, żeby mu poprawić humor. ja zamierzałam mu to powiedzieć, ale ten incydent spierniczył sprawę. jeśli powiem, to będzie koniec, już mi nie zaufa w żadnej kwestii :(

Gość gość
Powiedz mu, jak nie uwierzy to trudno ale będziesz mieć czyste sumienie.

Gość gość
będę mieć czyste sumienie, ale nie będę mieć jego! a naprawdę się do niego przywiązałam, on jest moim prezentem od losu, nagrodą od życia za wszystkie krzywdy :( nie mogę go stracić przez taki idiotyzm

Gość gość
Nie denerwuj mnie tylko idz i mu to powiedz a jak z niego taki niedowiarek to niech s*******a!! Chcesz mu poprawic humor? To on się zachowal chamsko.

Gość gość
i to nie jest tak, że pozwalam sobie wchodzić na głowę. nie, egzekwuję to, co uważam, że mi się należy w związku. sama dużo od siebie daję, możliwie jak najwięcej. rozmawiamy o wszystkim, wyjaśniamy spory. on jest miły, opiekuńczy, szlachetny i daje mi wsparcie, ale zdarzają mu się takie momenty. i tak nie chcę go tracić, nie znajdę kogoś takiego.

Gość gość
Nie trzymaj go z desperacji. Masz dopiero 20 lat. Jeśli nie uwierzy nie jest ciebie wart

Gość gość
powiedziałam. zareagował dobrze, ale koszmarnie żałuję, czuję pustkę i wiem, że popełniłam błąd.