Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się samotna nie mam prawdziwej koleżanki

Polecane posty

Gość gość
staram się jak mogę tochyba coś taiego w nas tkwi ze niektórzy są mało ciekawi

Gość gość
ja szukam kolezanki w wieku ok 40 lat

Gość gość
Ja mieszkałam przez półtora roku we wrocławiu, ale wróciłam do bełchatowa bo tutaj poznałam obecnego chłopaka. Niestety moje udane życie towarzyskie zostało w wielkim mieście a ja znowu nie mam za przeproszeniem do kogo gęby otworzyć :O

Gość gość
nie wiem może powtarzać jakieś afirmacje czy co, jak brałam ślub ciężko że nie była przy mnie fajnych koleżanek jak jakieś urodziny to też nie ma kogo zapraszać jak by umarł mój mąż to nie ma do kogo o pomoc się zwrócić

Gość gość
Dziewczyny ale chyba to nie z nami jest problem.. Przynajmniej w moim przypadku jest tak,ze jesli juz uda mi sie zapoznac kolezanke to zwyczajnie jest tak glupia/pusta/zadufana w sobie,ze az mi sie odechciewa.

Gość arrra
ja kolezanek kolegow mialam wielu jako mlode małzeństwo imprezy itd .. teściowa wrzeszczała ze koledzy i koleżanki to nie dobre towarzystwo , śmialam sie z niej dziś jej przyznaję racje !!! przyjacół nie ma sa egoisci do wykorzystywania ludzi i sytuacji !! staż małzeński 17 lat

Gość gość
arrra popieram Cię w 100%. Człowiek z wiekiem to dostrzega.

Gość arrra
oj dostrzega bo to co my wsadziliśmy w tzw ''przyjaciół '' to lepiej było potrzebującym oddać :(

Gość gość
ha ha ha,jeśli ktoś myśli że w drugiej kobiecie może znależć przyjaciela na dobre i złe to chyba spadł z księżyca. Albo dominuje zawiść,zazdrośc albo dobieranie sie do cudzych mężów

Gość gość
Ja tez czuje się samotna, mam może 3 osoby które się odzywają i to jest kontakt smsowy. A ja czuje potrzebę rozmowy spotkania czy czegokolwiek na żywo. Nie satysfakcjonuja mnie smsy na dłuższą metę. Siedzę w domu i się nudzę a im bardziej się nudzę tym bardziej samotność doskwiera

Gość gość
Poznam koleżankę w wieku ok 40 lat :-)

Gość gość
Temat aktualny? Jest ktoś z Bełchatowa? Chętnie poznam jakaś koleżankę.. na zwykle pogaduchy.. co kolwiek.. moje 'przyjaciółki' okazały się nie nimi nie są...