Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy dla noworodka na allegro

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę Was o pomoc, u jakiego sprzedawcy można kupić kompleksową wyprawkę dla noworodka od smoczka po pościel i ubranka.

Gość gość
Ale po co Ci pościel dla noworodka? To nie tylko niepotrzebne, ale wręcz niebezpieczne. Jeszcze długo nie będziesz dziecku dawała poduszeczek i kołderek. Takie maleństwa śpią w śpiworkach i rożkach.

Gość gość
Wybieraj pajacyki i body zapinane z przodu - przy pierwszym dziecku większość mam boi się wkładać ubranka przez głowę. :)

Gość gość
qrwa jak ja lubię ten tekst o rożkach i śpiworkach. Nie, nie wszystkie były rożkowane czy śpiworkowe i właśnie spały pod poszewką latem.

Gość gość
Allegro? Oj nie polecam bo się na tym przelecisz. Lepiej sobie spisz co masz i idź do "swojej pani"... dobierze Ci wszystko tak, jak chcesz... ja kupuje u "mojej Pani" i zawsze jestem zadowolona a wyjdzie taniej jak w necie. Nawet o 2zl ma tańsze body jak przez allegro bez wysyłki (ten sam producent, kupiłam raz i się za głowę zlapalam jak tam winduja ceny :/) . Dlatego jeśli nie chcesz popełnić mojego błędu i dostać nie swoje zamówienie (jedne body były za małe w 62cm, drugie nosi do dzisiaj a ma 4mies) i nie chcesz dostać body które ktoś wcześniej zwrócił (zdarzyły mi się prane i bez metki!!! Sprzedawca stwierdził że zaszła pomyłka i mam mu odesłać ale gdzie ja w 35 upale będę maszerowac na pocztę stać w "smierdzacej" kolejce z maluszkiem????)... ogólnie masakra. Wole iść na spacerek i na ryneczek. Tam wybiorę takie same wielkości z różnych firm. I to nie tylko body ale też pościele ma przepiękne :) aż nie wiedziałam która wybrać :) i każda mogłam obejrzeć DOTKNĄĆ czy jest 100% baw a nie taka co wstaje się rano fioletowym. Dla poprzedniego malucha brałam i 3 lata już się trzyma. Także ja polecam manualne zakupy tam, gdzie sklepik istnieje najdłużej ze wszystkich - gwarancja że sprawdzone miejsce :).

Gość gość
autorko - niestety ale nie ma chyba takiego uzytkownika....:/ Ja tez szukalam, ale nawet u tych "najdrozszych" zawsze cos brakowalo. Lepiej wybrac 2-3 i wybrac artykuly ktore sa najladniejsze ;)

Gość gość
Moja córka od początku spała pod kołderką,nawet w szpitalu,nie tolerowała czegoś takiego jak rożek czy śpiworek.więc niech zamilkną wszechwiedzące matrony i zaczną aktualizować dane.

Gość gość
Tak jak ktoś wyżej napisał raczej trudno znaleźć takiego sprzedawcę, który ma wszystko. Poniżej masz listę sprzedawców, którzy są sprawdzeni i polecani przez koleżanki z grupy na fb: 1. LU-PI-LU 2. ROBiK_Radom 3. Sylwina5555 4. BabyUniverse 5. r_p77 6. INTERBOBO-PL 7. arusfirma 8. Justinex 9. twojedziecko24 10. Primoo

Gość gość
Oj baby, jakie matrony, jakie aktualizowanie danych? Wystarczy wyobraźnia! Niech tylko dziecko zacznie mocniej wierzgać nogami i od razu zarzuci sobie poszewkę czy kołderkę na głowę, co już jest niebezpieczne.W nocy nie macie nad tym kontroli. I co to znaczy, że dziecko nie toleruje śpiworka? Dziecko śpi w tym, w czym je nauczysz. A po co latem poszewka? Jak jest ciepło, może spać w samym body lub pajacyku, w upały w samej pieluszce, a w zimne noce w ciepłym pajacyku lub śpiworku.