Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolka ??

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam problem z moim dzieckiem, nie wiem czy dolega jej kolka czy cos innego. Moje dziecko kurczy nozki robi sie czerwona ma napiety brzuszek placze i jest nie spokojna Nie wiem czy to kolka bo towarzysza jej tez bardzo duże zaparcia nie wiem czy to jest tez objawem kolki Moze wy mi cos podpowiecie Powiem jeszcze ze moje dziecko ma zaledwie 9dni

Gość gość
A jak karmisz? Moje dziecko do miesiąca potrafiło nie robić kupki Tydzień ale lekarz Powiedział ze na piersi może nie robić nawet dwa tygodnie... Ale miałam wrażenie ze tez je to meczy zwłaszcza w nocy i wtedy położna poleciła mi żebym przed każdym karmieniem dawała.dziecku łyżeczkę wody i podzialalo super. Jak Dziecko skończyło dwa miesiące to dawałam jej wodę w butelce i na wibrujacy leżak 15 minut i była kupka. Teraz Dziecku Jescze nie możesz nic podać żeby gazy ustąpiły ale połóż ciepłą Pieluszke na brzuszek

Gość Kirsta
Zwykły masaż powinien wystarczyć, a jak nie pomaga to może być to coś poważniejszego? Na każdym forum piszą coś innego. Znalazłam też sklep http://szumisiesklep.pl z misiami, które uspokajają dziecko podczas kolki i pomagają zasnąć? Słyszałyście o tym? Może któraś z Was to ma i potwierdza albo zaprzecza skuteczności?

Gość gość
sprawdź czy suszarka działa