Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Poznałam chłopaka który bardzo mi się spodobał. Chciałam aby wkoncu stało się tak że ja też mu się spodobałam i owszem doczekalam się tej chwili,było wszystko idealnie.. Za parę dni byłam na imprezie w klubie dowiedziałam się ze on jest na innej imprezie więc napisałam do niego zapytałam: jak tam impreza ? On: jaka Ja: podobno byłeś na imprezie On: widzę że dalej wiesz wszystko najlepiej, podobno mam złote porsche Ja: skoro tak późno odpisujesz to musisz być na imprezie On: wejdź na fb i zobacz jak imprezuje. Weszłam na fb a on wysłał mi zdjęcie jak leży w łóżku. Napisałam więc tak : ok spoko dobranoc :) On: pa Ja: coś jest nie tak? I od tamtej pory nie odpisał mi nic :( nie mamy kontaktu już 3 dni :( co mam zrobić? Było tak idealnie, zaczęłam mu się podobać często pisał pierwszy do mnie wypytywal się o wszystko a teraz nic. Chcę odzyskać to wszystko ale kompletnie nie wiem jak. Potrzebuje dobra radę! Naprawdę mi zależy na nim..

Gość gość
hmmm miał PMS? nie wiem, ewidentnie coś go wkurzyło

Gość gość84
Nawet nie jesteście razem, a Ty już próbujesz go szpiegować i kontrolować? Ja wiem, że to był przypadek, ale z drugiej strony On to tak mógł odebrać. Zwłaszcza po tym tekście o porsche. Widać wcześniej musiałaś mieć już takie zapędy. A co dalej? Nic, czas pokaże.

Gość gość
Napisał dzisiaj do mnie ze jak wyrobi się to wpadnie do mnie żebym mu wyregulowala brwi! Jak sie zachować? czy mówić mu o tej ostatniej sytuacji która zaistniała?

Gość gość
Ze co mu zrobic? ;o wyregulowac brwi? ;o nie ja chyba jestem starej daty. Za moich czasow mezczyzni nie robili takich rzeczy ;o starzeje sie!

Gość gość
Możemy ominmy temat brwi? i wejdzmy na temat co mam robić?