Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są egoistami z powodów kulturowych i biologicznycj

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że facet, który zostawił dziecko, to głupek, a dziewczyna, która zadaje się z głupkiem też jest durna i nie odchodzi mnie los tych odpadków społecznych, szkoda tylko, że się rozmnażają. Na pewno są wyjątki, gdzie to facet okazał się podły albo antykoncepcja zawiodła, ale przeważnie jednak obie strony nie wykazywały się umiejętnością planowania życia, a po prostu dały się ponieść chuci. Im człowiek bardziej "pierwotny"/głupi, tym bardziej tej chuci ulega. Wielu ludzi tak myśli, tylko tego nie mówią, bo to bardzo może kogoś urazić.

Gość gość
Kto je z kuchni wypuścił w porze obiadowej?

Gość gość
Akurat ten brak odpowiedzialności i egoizm to dość nowy trend, jeszcze niedawno faceci byli wychowywani na bardziej odpowiedzialnych , gdy już zrobili dziecko to wzięli za nie odpowiedzialność.Oczywiście i tak większość facetów taką nie jest, nie porzesadzajmy. Moda na bardziej hedonidtyczny styl życia przyszła do nas z zachodu.

Gość gość
Akurat ten brak odpowiedzialności i egoizm to dość nowy trend, jeszcze niedawno faceci byli wychowywani na bardziej odpowiedzialnych , gdy już zrobili dziecko to wzięli za nie odpowiedzialność.Oczywiście i tak większość facetów taką nie jest, nie porzesadzajmy. Moda na bardziej hedonidtyczny styl życia przyszła do nas z zachodu. xxx Wraz z tym przyszła też większa popularność alimentów, takie małe pocieszenie :) Właściwie nie wiem czy byle jaki ojciec jest lepszy niż żaden ojciec? Być może tak, ale w obu sytuacjach pewnie dzieci mają jakiś żal.

Gość gość
ość dziś Kto je z kuchni wypuścił w porze obiadowej? A Ciebie kto z budy wypuścil? Waruj Burek!

Gość gość
gość dziś No gratuluję poziomu usmiech.gif Jakże musialo Cię to uderzyć, że aż tak się rozemocjonowałeś. Agresja bierze się ze strachu i jest oznaką slabości. Pamiętaj Biedactwo usmiech.gif x Otrzymałaś dokładnie taką odpowiedź na jaką zasłużyłaś i nie było w niej agresji lecz zimny prysznic bo zaczynałaś mi juz po plecach w kierunku głowy włazić po której nie pozwolę ci bezkarnie skakać. Teraz kiedy zyskałem twoją uwagę, gdy oprzytomniałaś i zaczynasz widzieć że racja racją ale i sposób jej przedstawienia się liczy powiem ci kilka ważnych słów. Jesteś bezwartościowym kawałkiem d**y które ktoś zostawił ponieważ nie umiesz współżyć z nikim kto ci nie przytakuje. Jesteś zaczepna złośliwa kłótliwa wredna pyskata i chamska i właśnie na takie traktowanie jak ja to robię zasługujesz. Skaczesz z wyszczerzonymi zębami na mnie choć ja piszę kulturalnie ale gdy odpowiadam ci w twoim stylu zauważasz że potraktowałem cię źle i że poziom niski. Mylisz się. To ty jesteś zerem niezdolnym do akceptacji jednego słowa poza przytakiwaniem bo natychmiast wyłazi z ciebie wiocha a z pyska sypią ci się wszystkie śmieci które we łbie ci się wylęgły. Nadajesz sie tylko do ubezwłasnowolnienia i zamknięcia w klatce.

Gość gość
Jesteś socjopatą, ze takie wyzwiska bez powodu nazywasz zimnym prysznicem? Naprawde tutaj jacys p**********i faceci siedzą, boże mój.

Gość gość
gość dziś Nikt ci nie broni takiego właśnie sobie znaleźć i dopiero gdy go znajdziesz zaczynać przygodę z seksem. A czy ja napisałam o rozpoczynaniu przygody z sexem dopiero po ślubie? Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem. x Czy ty niedowidzisz? Pozostawiłem swoje słowa u góry. Zobacz czy jest tam choć jedno słowo o ślubie. Przygodę z seksem zacznij gdy znajdziesz partnera którego uważasz za właściwego i wtedy będziesz mieć to o co wołasz!!!

Gość gość
Obecnie to i odpowiedzialność jest rozumiana w postac****eniężnej.

Gość gość
Teraz kiedy zyskałem twoją uwagę, gdy oprzytomniałaś i zaczynasz widzieć że racja racją ale i sposób jej przedstawienia się liczy powiem ci kilka ważnych słów. Jesteś bezwartościowym kawałkiem d**y które ktoś zostawił ponieważ nie umiesz współżyć z nikim kto ci nie przytakuje. Jesteś zaczepna złośliwa kłótliwa wredna pyskata i chamska i właśnie na takie traktowanie jak ja to robię zasługujesz. Skaczesz z wyszczerzonymi zębami na mnie choć ja piszę kulturalnie ale gdy odpowiadam ci w twoim stylu zauważasz że potraktowałem cię źle i że poziom niski. Mylisz się. To ty jesteś zerem niezdolnym do akceptacji jednego słowa poza przytakiwaniem bo natychmiast wyłazi z ciebie wiocha a z pyska sypią ci się wszystkie śmieci które we łbie ci się wylęgły. Nadajesz sie tylko do ubezwłasnowolnienia i zamknięcia w klatce. No tak. Znasz całą historię mego życia haha. Rozbawiaj mnie dalej swym idiotycznym tokiem myślenia. Jestem konkretna i nie akceptuję głupoty i niedojrzałości ezmocjonalnej, a Ty je przejawiasz w swych poglądach tutaj ujawnianych. Ponieważ mądrzejszy zawsze ustepuje, kończe zatem tą farsę w postaci pseudodialogu z Tobą i żegnam.

Gość gość
gość dziś Nie dawaj więc do ślubu żadnemu i masz gwarancję że ojciec będzie. Przynajmniej przez jakiś czas. Jaki problem? Gorszej bzdury nie słyszałam. Koń by się usmiał! Jestęscie w większosći spaczonym gatunkiem, któremu tylko spermozol uderza do resztek mózgu. Nie macie uczuć, empatii. Ilu jest facetów, ktorzy gdy zaliczą wpadkę z kobietą, ktorej nie kochają i nie szanują, zostają prawdziwmy ojcem, zaangazowanym fizycznie i finansowo w jego wychowanie? otoz garstka. Wiekszosc ucieka gdzie pieprz rośnie i ma w du.pie niczemu nie winną istotę, którą jest dziecko. Jak mozna być tak bezdusznym? Jesteście czasem jak maszyny, a nie ludzie. X Mówisz o sobie? Mężczyźni regularnie przypisują swoje wady kobietom

Gość gość
Jesteś bezwartościowym kawałkiem d**y które ktoś zostawił ponieważ nie umiesz współżyć z nikim kto ci nie przytakuje. Jesteś zaczepna złośliwa kłótliwa wredna pyskata i chamska i właśnie na takie traktowanie jak ja to robię zasługujesz. Skaczesz z wyszczerzonymi zębami na mnie choć ja piszę kulturalnie ale gdy odpowiadam ci w twoim stylu zauważasz że potraktowałem cię źle i że poziom niski. Mylisz się. To ty jesteś zerem niezdolnym do akceptacji jednego słowa poza przytakiwaniem bo natychmiast wyłazi z ciebie wiocha a z pyska sypią ci się wszystkie śmieci które we łbie ci się wylęgły. Nadajesz sie tylko do ubezwłasnowolnienia i zamknięcia w klatce. X Lo k***a zle wkleilam

Gość gość
Trolle zapraszam tutaj! Tu można dobrze działać :)))

Gość gość
Wraz z tym przyszła też większa popularność alimentów, takie małe pocieszenie usmiech.gif Właściwie nie wiem czy byle jaki ojciec jest lepszy niż żaden ojciec? Być może tak, ale w obu sytuacjach pewnie dzieci mają jakiś żal. X Prawda jest taka że Prowadzicię kiepską selekcję i za szybko się oddajecie w całości.99% żigolaków i ruhaczy pospolitych można by przefiltrować gdyby dostali cukierki dopiero po ślubie lub choćby po pół roku czy roku.Jak facetowi zależy to zrobi wszystko.Nawet żigolaków mogą ten miesiąc wytrzymać.Ale teraz standardy u kobiet się obniżają i dają coraz szybciej więc ruhacz jak szybko nie dostanie to pójdzie do innej , nie będzie czekał.A myślę że gdyby musieli się naprawdę postarać to nie byłoby aż takiego problemu z samotnymi matkami.

Gość gość
gość dziś Jesteś socjopatą, ze takie wyzwiska bez powodu nazywasz zimnym prysznicem? Naprawde tutaj jacys p**********i faceci siedzą, boże mój. x Wróć więc do naszej wcześniejszej rozmowy i zobacz na jakie słowa tak odpowiedziałem i czy w jakikolwiek sposób sprowokowałem cię do ich napisania. Popatrz (POWTARZAM) jak ja umiałem się zachować gdy uznałem że się nie zrozumieliśmy i porównaj moje słowa z własnymi które były twoją odpowiedzią na nieporozumienie. Czy ty uważasz że należy ci sie z mojej strony jakaś ekstra niewyczerpana dawka cierpliwości? Zachowaj się z klasą to nic podobnego ci się nie przytrafi. Ja nie mam ochoty czytać pod swoim adresem wyzwisk od bezmózgiej kretynki.

Gość gość
"Prawda jest taka że Prowadzicię kiepską selekcję i za szybko się oddajecie w całości.99% żigolaków i ruhaczy pospolitych można by przefiltrować gdyby dostali cukierki dopiero po ślubie lub choćby po pół roku czy roku.Jak facetowi zależy to zrobi wszystko.Nawet żigolaków mogą ten miesiąc wytrzymać.Ale teraz standardy u kobiet się obniżają i dają coraz szybciej więc ruhacz jak szybko nie dostanie to pójdzie do innej , nie będzie czekał.A myślę że gdyby musieli się naprawdę postarać to nie byłoby aż takiego problemu z samotnymi matkami." Owszem tak jest, ale nie o tym toczy się rozmowa. Tłumaczę cały czas, że mężczyzni przejwiają brak uczuc zostawiajac swe potomstwo, niezaleznie od relacji z kobieta. Kobieta nie ma tu absolutnie nic do rzeczy. Kobieta moze być, a jutro może jej nie byc. Dziecko zawsze bedzie. Odpowiedzialny i wartosciowy mezczyzna nigdy dziecka nie zostawi i bedzie robil wszystko, aby uczestniczyc w jego zyciu w kazdym aspekcie. Tylko chlopcy uciekaja od tego rodzaju milosci i odpowiedzialnosci. Decydujesz sie na uprawianie seksu? To tym samym zawsze decydujesz sie na konsekwencje w postaci ciązy. Zadna antykoncepcja nie daje 100% pewnosci. Dla mnie nieludzkie sa zachowania facetów, ktorzy uciekaja od roli ojca.

Gość gość
Odp********e się łaskawie od naszych c**ek. We kulturach prymitywnych kobiety maja prawo do licznych kochankow. Spierdlajcie już z tym kultem matki dziewicy. Mamy potrzeby i chcemy się ruhac. Tylko niestety w kapitalizmie nie sposób się utrzymać bez faceta

Gość gość
"We kulturach prymitywnych kobiety maja prawo do licznych kochankow. Spierdlajcie już z tym kultem matki dziewicy. Mamy potrzeby i chcemy się ruhac. Tylko niestety w kapitalizmie nie sposób się utrzymać bez faceta " Matka dziwica albo od razu k****. Nie ma to jak skrajne myslenie. Mów za siebie kobieto. Ja mam inne wartości wpojone.

Gość gość
Nie powiedziałam nic o k*****h. Kobiety maja wyższy status społeczny niż w naszej cywilizacji i mężczyźni godzą się bez problemu na to żeby żona miała kochanków, zwłaszcza jeśli małżeństwo jest zaaranżowane dla pieniedzy

Gość gość
gość dziś "We kulturach prymitywnych kobiety maja prawo do licznych kochankow. Spierdlajcie już z tym kultem matki dziewicy. Mamy potrzeby i chcemy się ruhac. Tylko niestety w kapitalizmie nie sposób się utrzymać bez faceta " Matka dziwica albo od razu k****. Nie ma to jak skrajne myslenie. Mów za siebie kobieto. Ja mam inne wartości wpojone. x Prawo macie i do jednego i do drugiego i do wszelkich możliwości pośrednich. Nie macie tylko prawa do tego żeby jakiemuś facetowi dziurę w brzuchu wiercić o to o czym same postanowiłyście i same robicie.

Gość gość
Prawo macie i do jednego i do drugiego i do wszelkich możliwości pośrednich. Nie macie tylko prawa do tego żeby jakiemuś facetowi dziurę w brzuchu wiercić o to o czym same postanowiłyście i same robicie. Oczywiście, ze tak. A kobieta, ktora twierdzi, ze chcemy sie ******** niech mowi za siebie, bo owszem, ja moge chciec kochac sie namietnie i czesto ze swoim mezczyzna, ale nie ****** ile wlezie i z kim popadnie, a to roznica. Dlatego wspomialam o k*****eniu się.

Gość gość
gość dziś Odp********e się łaskawie od naszych c**ek. We kulturach prymitywnych kobiety maja prawo do licznych kochankow. Spierdlajcie już z tym kultem matki dziewicy. Mamy potrzeby i chcemy się ruhac. Tylko niestety w kapitalizmie nie sposób się utrzymać bez faceta xxx Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia ideału. Twoja prymitywność aż powala. A za taką prymitywną cipę to ja dziękuję. Bez łaski

Gość gość
Jeśli dziecko jest jego to mamy prawo

Gość gość
No sory ale pielęgnowanie kultu matki dziewicy to wypaczenie biologii. Wszędzie istnieje czasowy proskumityzm i sami dobrze wiecie że większość ludzi nie jest w stanie żyć w monogamii. W plemionach nikt nie wniósł w to czyje jest dziecko, tak było, bo mężczyźni byli ze sobą spokrewnieni. W obecnych czasach nie ma takiej tolerancji ponieważ ludzi nic nie łączy prócz interesów. Nie ma świadomości zbiorowej. To pierwotni ludzie są szczęśliwi a cywilizacja próbuje regulować biologię prawami i nakazami z marnym skutkiem

Gość gość
Odp********e się łaskawie od naszych c**ek. We kulturach prymitywnych kobiety maja prawo do licznych kochankow. Spierdlajcie już z tym kultem matki dziewicy. Mamy potrzeby i chcemy się ruhac. Tylko niestety w kapitalizmie nie sposób się utrzymać bez faceta X To nie żadne prawo tylko biologia- w tropikach łatwiej wykarmić dziecko , wystarczy zebrać z drzewa itd , mężczyzna nie jest aż tak potrzebny jak w zimnym klimacie czy na pustyni gdzie kobieta z dziećmi bez mężczyzny była stracona. I tak przez wiellleeee czasu nam się to ukształtowało, wszelkie prawa swoją drogą.

Gość gość
"No sory ale pielęgnowanie kultu matki dziewicy to wypaczenie biologii. Wszędzie istnieje czasowy proskumityzm i sami dobrze wiecie że większość ludzi nie jest w stanie żyć w monogamii. W plemionach nikt nie wniósł w to czyje jest dziecko, tak było, bo mężczyźni byli ze sobą spokrewnieni. W obecnych czasach nie ma takiej tolerancji ponieważ ludzi nic nie łączy prócz interesów. Nie ma świadomości zbiorowej. To pierwotni ludzie są szczęśliwi a cywilizacja próbuje regulować biologię prawami i nakazami z marnym skutkiem" Owszem, dla mnie monogamia tez jest wyidealizowanym zjawiskiem, a instytucja małżeństwa ogólną bzdura, ale zbaczamy z tematu.

Gość gość
Ale teraz standardy u kobiet się obniżają i dają coraz szybciej więc ruhacz jak szybko nie dostanie to pójdzie do innej , nie będzie czekał.A myślę że gdyby musieli się naprawdę postarać to nie byłoby aż takiego problemu z samotnymi matkami. x Przy takiej selekcji to albo facet pomyśli "jak nie ta, to inna", albo "ona nie chcę seksu, to znaczy że mnie nie kocha i nie akceptuje", więc to nie jest takie proste, ot tak sobie selekcjonować :P

Gość gość
Dokładnie, łatwiej wykarmic dziecko w buszu niż w tym cywilizowanym raju

Gość gość
Nie powiedziałam nic o k*****h. Kobiety maja wyższy status społeczny niż w naszej cywilizacji i mężczyźni godzą się bez problemu na to żeby żona miała kochanków, zwłaszcza jeśli małżeństwo jest zaaranżowane dla pieniedzy X Wyższy status społeczny bo?Jakby miała kliku opiekunów to nawet korzyść, ale co daje właściwie kobiecie kilku kochanków kobiecie tak z biologicznego punktu widzenia? I tak przecież urodzi jedno dziecko na rok.Mężczyzna w analogicznej sytuacji roznosi swój materiał genetyczny na wiele dzieci.

Gość gość
Wyższy status społeczny bo?Jakby miała kliku opiekunów to nawet korzyść, ale co daje właściwie kobiecie kilku kochanków kobiecie tak z biologicznego punktu widzenia? I tak przecież urodzi jedno dziecko na rok.Mężczyzna w analogicznej sytuacji roznosi swój materiał genetyczny na wiele dzieci. Haha, dobre? Kobiecie daje przyjemnosc i mnostwo orgazmow, a facetowi co da rozprzestrzenianie swego nasienia i plodzenie dziesiatek dzieci, skoro i tak ma je w d***e i nie poczuwa sie do roli ojca.