Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uarazdokobiet

Mój chłopak ma uraz do kobiet

Polecane posty

Gość uarazdokobiet

Przez to ciągle krytykuje kobiety (kilka razy dziennie) Już mnie to męczy, powiedziałam mu żeby zmienił nastawienie, a on że ma uraz i tyle. Ciągle komentuje zachowanie kobiet, jak zrobie coś nie tak, przykładowo popłacze się jak mnie zrani to krzyczy na mnie bardziej wypominając, że kobiety to to i tamto... Niby zapewnia mnie, że ja jestem inna, ale widze że wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka. Co tu zrobić?

Gość gość
Wybierz opcję: 1. Znosić to, bo kochasz misia 2. Rzucić go, bo źle ci z nim (rani cię i płaczesz) 3. Zacząć wrzucać wszystkich mężczyzn do jednego worka (bo samce to zawsze gruboskórne bestie) i tak z nim żyć w wiecznym dziobaniu się

Gość gość
Można jeszcze zabrać go na terapię :D Jak coś się nazywa "urazem", to trzeba to poważnie traktować, a nie tylko będzie ci tym urazem życie psuł. Przez to jeszcze nabierzesz urazu do facetów :/

Gość gość
jak zrobie coś nie tak, przykładowo popłacze się jak mnie zrani to krzyczy na mnie bardziej wypominając, że kobiety to to i tamto... xxx jaką to trzeba być szmatą, żeby znosić takie traktowanie - byle by"mieć faceta" i "być w związku"