Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZuzaWWA

Zniżki do Answear Veroni Style aplikacja

Polecane posty

Hej, nie wiem dziewczyny czy zauważyliście ale ja dziś w domu oglądając telewizje zobaczyłam reklamę Veroni Mineral, w której jest informacja że pobierając aplikacje "Veroni Style" otrzymujemy zniżkę 40% na asortyment sklepu answea Super fajna promocja polecam!

Gość gość
też to widziałam, ale sprawdzałam w app storze i nie ma na mój system. na stronce też nie ma kodu do ios, ale jest zajawka, więc liczę na to, że w końcu się pojawi...

Gość HaniaaaaA
Słyszałam, że za niedługo aplikacja ma być dostępna również na IOS. Bardzo fajna sprawa, można się pobawić i przy tym uzyskać rabat.

Gość karolinak8866
Ja tez czekam az zajawka pokaze sie w ISO, ale sciagnelam sobie na tableta. Apka swietna i duzy rabat. Przeszliscie juz te wszytskie kroki?

Gość gość
Ja już sciągnęłam i powiedziałam o tej apce koleżankom. Mam nadzieje ze dzięki Veronii będa to moje udane zakupy :)

Gość karolinak8866
Ja tez czekam az zajawka pokaze sie w ISO, ale sciagnelam sobie na tableta. Apka swietna i duzy rabat. Przeszliscie juz te wszytskie kroki?

Gość gość
Super rozwiazanie, ja własnie widziałam reklame w TV i sama postanowiłam też sciągnąc aplikacje na swój telefon.

Gość fellada
moim zdaniem warto ściągnąć aplikację jeśli dzięki niej możemy robić tańsze zakupy w answear