Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum opanowały babcie hejterki

Polecane posty

Gość gość

Udzielają się wyłącznie w wątkach gdzie można poumoralniać, pomądrzyć się, napisać młodym matkom gdzie ich miejsce. Uwielbiają "niszczyć" w postach synowe. Opierniczają, gdy któraś napisze, że ma marzenia, że pragnie czegoś więcej, że czegoś nie lubi, nie daje rady. Przypomną prawa i sytuację kobiet na przestrzeni wieków i podsumują, że teraz to się nam w d... poprzewracało. A wszystko z czystej bezinteresownej zawiści. Często w tekstach podszywają się pod młode kobiety, ale zawsze zdradza je ten moralizatorski ton i poglądy z minionej epoki.

Gość gość
100 % prawdy, ja to dotkliwie odczułam jak założyłam post o tesciowej, która mnie traktuje jak złodziejkę syna. Wtedy się kilka takich kwoczek odezwało, co mi jeszcze powiedziało, że słusznie że mnie nie lubi :) Tylko że te osoby co tak napisały, nawet mnie nie znają, nie były przy tym i nie dociera do nich jak mówię, że teściowa nie lubiła żadnej partnerki swego syna, czym by się ona nie zajmowała, jaka by nie była, niska, wysoka, ze wsi, z miasta, wykształcona czy nie, zawsze coś się znajdzie na nie. Ale gdzież tam któraś teściowa to zrozumie. Po co. Przecież sama nienawidzi swojej synowej najczęściej. Zazdrości jej młodości, miłości i życia przed sobą.

Gość gość
tylko wiesz, mi się wydaje że te babcie hejterki to czasem synowe są. Synowe które mają dobre teściowe nie rozumieją tych które mają złe. I stąd ten moralizatorski ton. Sama bym pewnie innym doradzała że to pewnie ich wina, gdybym miała dobra tesciowa. lecz niestety mam złą i znam ten ból.

Gość gość
A moze po prostu te " hejterki " maja racje ? :) jesli sa starsze, same sa tesciowymi.. maja doswiadczenia , ktorych wam brakuje ? Synowe z " dobrymi " tesciowymi inaczej widza problem niz wy... Zreszta w takich postach opisujecie jedynie jedna strone medalu, siebie jak zwykle wybielajac i ukazujac bez skazy :P Zawsze, ale to zawsze winna jest ta zła tesciowa , a wy jestescie świete :D A przeciez to nieprawda.. prawda lezy w środku :)

Gość gość
ej no to powiedz mi jakim cudem zawsze prawda leży w środku, jeśli np. jest sytuacja ze tesciowa otwarcie mi sie przyznaje ze jej zdaniem zadna nie bedzie dobra dla jej syna bo nikt mu do pięt nie dorasta? a potem ciśnie tej synowej po czym sie da, przy kazdej okazji. Powiedz mi, gdzie tutaj wina po środku leży bo za ch*ja nie widzę. A z tego co się wypytałam to poprzedniej dziewczyny oraz koleżanek syna żadnej nie lubiła. Czary? Niefart? normalnie same złe koleżanki miał? No proszę cię, nie żartuj...

Gość gość
A mnie zastanawia po co te babcie w ogóle wchodzą na forum dla młodych matek i trollują. Przecież ich to już nie dotyczy. Ale to samo robią w realu. Nie ich broszka, ale swoje nosy wściubiają. A przecież jest tyle for dla seniorów.

Gość gość
Seniorów ? :D Czyli w jakim wieku ? :D Czy 42 letnia kobieta , majaca i wnuka i swoje niemowle to seniorka ? :D Skoro na forum sa babcie hejterki to sa rowniez gówniary i smarkule :D

Gość gość
42 letnia babcia??? Boże i taka osoba będzie mi doradzać jak żyć? Buhahahahahaaaaaa :D

Gość gość
42 babcia i mądre porady o życiu, zaraz posikam się ze śmiechu.

Gość gość
gość 2015.08.19 Prawda nie leży po środku,prawda jest jak duuupa i każdy ma swoją.

Gość gość
I znowu kolejna ofiara/synowa założyła topik by dowalać tesciowej ktora nie ma możliwości opowiedzieć z kim jej syn założył rodzinę.Żeby nie było,nie jestem ani teściową,ani synową ani też mężatką.Za to pracuję z kobietami i słyszę jak się pastwią nad matkami mężów i nie tylko,obmawiają też swoich mężów. Jedynie co sprawiedliwe że ten proces przechodzenia z synowej na teściowa i was dopadnie,będziecie kwiczeć i wspominać te pisanie bzdur.

Gość gość
o wiele wiecej widzęsynowych hejterek niz babć, nie mówiac o niewydarzonych, bluzgajacych facetach, ktorzy tu siedza. Poza tym forum jest dla kobiet bez ograniczen wiekowych. A z podszywaniem - ja np. bardzo lubię swoją tesciową i radzę, zeby przed slubem dobrze poznac rodzine męża, zwlaszcza dziadków swoich dzieci.

Gość gość
to forum od lat jest opanowane przez młodociane małpiszony, którym same żaby z pysków lecą, biją się która lepiej karmi niemowlaka i przedszkolaka, wyzywają się, bo ta po ślubie, a tamta nie i to szczekanie na szwagierki i teściowe :o no kto to robi? Babcie???

Gość gość
Ta sama sytuacja jest na fb. Jak na jakims profilu toczy sie dyskusja na jakis twmat to zawsze wpierdzieli sie jakas feriatryczna trolica z postem z du/py w ogole nie na temat, ale pelnym jadu.

Gość gość
No i zaczęły pisać babcie :-) Tu nawet nie chodzi o bycie teściową. Ale o pewien wiek, w którym zaczyna się po prostu nienawidzić młodszych kobiet. I te posty to potwierdzają.

Gość gość
Bawi mnie tytuł tematu :d Naprawde :d dziś mam dobry humor. 100% racji ;) babki hekjerki :DD:D:D:D:D:D:D:D:D ( Czy tylko mnie to bawi?:))

Gość gość
to forum od lat jest opanowane przez młodociane małpiszony, którym same żaby z pysków lecą, biją się która lepiej karmi niemowlaka i przedszkolaka, wyzywają się, x ..które same bardzo szybko zostaną 40-letnimi babciami :P

Gość gość
Co za durnota, jestem mloda i bardzo lubie swoja tesciową, w końcu wychowala mojego meza , ktory jest swietny. Trudno pojąć? Jak kto durny, wybiera sobie durnia to i ma durna tesciową.

Gość gość
Hehe, bo na emeryturze ma się wiecej czasu, pracujaca kobieta nie ma czasu na głupie fora ( to piszę ja, babcia- choć nie hejterka)

Gość gość
Ech....:-o a niby jakim prawem dzial ten ma byc przeznaczony dla pyskatych smarkatych,co to jedno dziecko urodzily,a uwazaja,ze doktorat z macierzynstwa moglyby napisac ? Czy 40-letnia kobieta nie jest matka ? Nie wyxhowuje dzieci ? A swoja droga,sorki,ale niektore dziunie to zadaja takie pytania,ze powala czlowieka na kolana,np.ile wody dodac do mleka,pod czym spia wasze dzieci,czy jechac do lekarza ? Czy dobrze karmie ? Owszem,tez bylam mloda mama,tez byly watpliwosci,ale niektore zakladane przez was tematy sa tak infantylne,ze naprawde az strach pomyslec,co z tych waszych dzieci wyrosnie - pozdrawiam 42-letnia mama czterolatka i babcia 4- miesieczniaka... ;-)

Gość gość
42-letnia babcia. Wstyd. Po prostu wstyd.

Gość gość
Wstyd ???? :-D :-D :-D

Gość gość
Wystarczy poczytać topiki gdzie młode mamusie językiem pełnym miłości i tolerancji wyzywają się od szmat, dzi/wek, nieudacznic, a powodem do obelgi może być wszystko. To,że pracujesz, to, że nie pracujesz, masz złe studia, nie masz studiów, karmisz piersią, karmisz mm, rodziłaś sn, rodziłaś cc, masz pomoc domową, nianię, wszystko w domu ogarniasz sama.... No czy wy serio głupie udajecie? Udajecie, że tej nienawiści między młodymi nie ma? Szczerze nigdy nie widziałyście jadowitych komentarzy ze strony młódek? Wystarczy poczytać ten temat gdzie kobieta 39 lat normalny językiem pisze, że nie wie czy zdecydować się na dziecko.... CO TAM SIĘ DZIAŁO! Jak tam młode wspaniałe damy bluzgały, aż wstyd. Co może nie prawda? BABCIE osiemdziesięcioletnie ja tam wyzywały od kretynek, debilek i babć? Lepiej wam jak znajdziecie kozła ofiarnego? Przecież wszyscy wiemy jak wyglądały tutaj dyskusje i co niby BABCIE te wszystkie ohydztwa pisały? Tak napisałam prawdę więc teraz nastki się na mnie rzucą, że babcia już wylewa jad i ma spadać ta babcia, babcia, babcia i tak wasze kretyńskie kółko się zamknie :o Kto by tego nie napisał to taka jest prawda, że przyganiał kocioł garnkowi! Prawda jest też taka, że jak ktoś jest jadowitym wredusem to jest taki w wieku lat 20 i 80, a jak jest dobrym człowiekiem to też w wieku 20 i 80 . Serio takie tępe jesteście, że waszym zdaniem wiek decyduje o charakterze? Wobec tego wasze mamy i babcie to chyba zołzy nad zołzami, taki macie z domów przykłady i nie wyobrażacie sobie, że może być inaczej. Pamiętajcie, że skoro wiek ma znaczenie to i wy będziecie takimi plującymi, podłymi babuchami :D Mam 27 lat ale w życiu by mnie przyszło szukać kozła ofiarnego. Teraz to juz normalnie w swojej kafeteryjnej głupocie przeszłyście same siebie. Normalnie wieś Lipce znalazła sobie Jagnę :o

Gość gość
gość wczoraj racja - wredota nie alezy od wieku

Gość gość
Mam 45 lat, teściowa jeszcze nie jestem, babcia tez nie, wychowałam 3 dzieci wiec mogę tu pisać na tym forum czy nie?:)