Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro do 30stki nie znalazlam faceta ktory by mnie pociagal fascynowal

Polecane posty

Gość gość

i byl dobrym czlowiekiem, to juz do konca zycia zostane dziewica. Moze bede na starosc zalowac, ale nie umialam przelamac sie z tym seksem :(

Gość gość
Zmarnowalam zycie...

Gość gość
Smiech, zaciągnąć gościa do łóżka nie jest trudne, jak w miarę ładna jesteś.

Gość przerost tresci nad forma
a tym tematem sie chwalisz czy zalisz bo nigdy nie rozumiem sensu afiszowania sie z takimi rzeczami ?

Gość gość
ona sama nie wie, to po co ją pytasz?

Gość mumi turek
Do trzydziestki nie ma chlopa Co to bedzie co to bedzie Bedzie zycie wiec bez mopa I wolnosci radosc wszedzie !

Gość mumi turek
Do trzydziestki nie ma chlopa Co to bedzie co to bedzie Bedzie zycie wiec bez mopa I wolnosci radosc wszedzie !

Gość gość
nie bardzo rozumiem po co facet ma fascynowac no ale ok... widocznie jestes strasznie wybredna i szukasz ksiecia z bajki, zycze powodzenia

Gość gość
Nie, nie szukam ksiecia, ale moj ostatni byl urazony, ze nie patrze na niego takim wzrokiem jak na gwiazdora z Hollywood. Kochalam go, dotykalam, piescilam, calowalam, a on mi wziac gadal, ze widzi ze mi sie nie podoba. Stad moje zale.

Gość gość
to byla tylko wymowka żeby cie zostawic, z siebie robil ofiare jaki to jest biedny, żebys go po prostu zostawila bo juz mu sie znudzilas

Gość przerost tresci nad forma
ona sama nie wie, to po co ją pytasz? >>no po cos ten temat chyba zalozyla ja wlasnie nie wiem po co czy sie ma uzalac czy chwalic czy o co chodzi. faceta nalezalo zapytac o co mu chodzi moze nie wiedzial co ci sie w nim podoba a moze inne kobiety byly nim zachwycone a u ciebie widzial obojetnosc kto to wie pytaj jego tak chyba prosciej sie dowiedziec.

Gość gość
nie kazdy znajdzie milosc.

Gość gość
czyli masz ok. 30 i czujesz niedosyt, przywyknij do tego

Gość gość
poczekaj do 50 jednym słowem

Gość gość
a ty kaktusie jesteś szczęśliwa? samotna, samusieńka gdzieś na wyp******ewie, opuszczonej pustyni, nawadniasz się prawidłowo?

Gość gość
nie interesuję mnie bo nawet cię nie znam, tylko mam wrażenie, że masz więcej do powiedzenia, skrywasz to pod maską uzasadnionej skromności, tak mi się wydaję tylko, i tak, żeby wszystko było jasne, podlizuje się.

:D taaa teoretycznie to ja wiem prawie wszystko, gorzej zastosować w praktyce :P Dobranoc ;)

Gość gość
bije od ciebie urok nie do opisania, komplementy cię onieśmielają, peszą, uroczo.

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.