Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Dr

Pensjonat pod Lipami Woźniki, ul. Rolnicza

Polecane posty

Gość Marta Dr

Dobry, czy ktos ma jakas opinie lub cos o tym pensjonacie slyszal. Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość bratanek jacek
Byla tam moja ciocia na jakis czas , nic dobrego. A czemu pytasz?

Gość Marta Dr
Bardzo ci dziekuje mozesz opisz troche szczegolowo. Jeszcze ktos?

Gość gość
Napisze jutro teraz sie spieszy bo musze do mamy do szpitala.

Gość ciotka na miotle
Ja mieszkam w Woźnikach iczasem tam przejeżdżam na rowerze. Troche tam słyszałam, ale właściwie nic konkretnego. Dlaczego sama sobie tego nie obejrzysz.

Gość Marta Dr
Ciotka sama bym tam pojechala ale mieszkam w UK. a moja babcia chce " spalic za soba wszystkie mosty" i szuka jakiegos dobrego pensjonatu ,ale ja sie boje ze jak zrobisz tam termin na wizyte w tym pensjonacie to wszystko bedzie czysciutke obiadzik smakowity i wspaniala opieka a sie okaze wszystko inaczej i co potem babcia.

Gość ciotka na miotle
Masz racje z tymi zapowiedzianymi terminami,niewiadomo jak to wygląda w realu, najlepiej by było pogadać z kimś ,kto tam mieszka dorwać jakąś babcie albo dziadka, bo tylko oni mogą oddać prawdziwą opinie o tym oośrodek. Jak chcesz to mogę trochę poszpiegować i opytać.

Gość Marta Dr
Bardzo ci dziekuje ciotka jak sie czegos dowie dowiesz to sie odezwij, i tobie bratanek jacek dzieki do jutra.

Gość gość
Szefowa to stara sknera z wielkom gembom i bez litosci.

Gość gość
Tam jes coroz gozy szefowo robi ino chaja , wszyscy sie jom bojom atmosfera i jedzynie do kitu. A jak ftos sie poskarzy to lona rycy jak jakos furja wszyscy muszom cicho siedziec gymba czimac i jesc byle co.

Gość gość
ktos jeszcze ??

Gość gość
Duzo by bylo gadac o tym miejscu!

Gość gość
Nie polecam. Warunki socjalne super, ale atmosfera kiepska. Szczególnie nie polecam dla osób, które nie potrafią same o siebie zadbać. Moja babcia przeżyła tam prawdziwą traumę :(

Gość gość
zglaszam ten osrodek do zamkniecia

Gość gość
Popieram Szefowa posuwa się okropnych rzeczy nawet kukly bym tam nie oddał!!!!!!

Gość gość
Warunki socjalne dobre ale reszta do kitu ludzie głoduja traktowani są jak psy bezpanske zero szacunku do podopiecznych zero prywatności!!! Jak rodziną odwiedza to latają do zesrania kawy ciasta a jak wyjdą to szok!!!!

Gość gość
Wy się najpierw nauczcie pisać poprawnie po polsku zanim cos zaczniecie wypisywać....

Gość gość
Nieważne jak piszą ludzie najwazniejsze ze piszą prawdę i każdy może ocenić sytuację!! !!

Gość gośćbgośćb
Moje drogie koleżanki z byłej pracy i droga szefowo PROSZĘ MNIE NIEOCZERNIAC PRZY OBIADKU ZE TO JA WYPISUJE TE KOMENTARZE NA TEMAT PENSJONATU widocznie ktoś się już sparzyl albo doświadczył tego co pisze w komentarzach ale to nie ja a mogłabym dużo napisać choćby o tym co zaznał pewien pensjonariusz z waszej strony bardzo niemilego

Gość gość
ludzie to nie maszyny ,przykro mi bardzo z tego powodu ze ludzie starsi sa tak traktowani tez o tym slyszalem .jesli ktos sie podejmuje takiej opieki to naprawde niech sie zastanowi .A tym bardziej za pieniądze NIE ZA DARMO i to nie małe .Tyle sie o tym słyszy , o traktowaniu starszych ludzi ale za pare lat też nas czeka starość więc MOŻE odrobine serca i czułości ..........

Gość gość
Ludzie zastanówcie się trochę!Jak Wam się nie podoba to opiekujcie sie rodzicami ,dziadkami zmieniajcie im pampersy i myjcie d**y.Kochana rodzina pięć minut odwiedzin i uciekać albo wcale i pisać o traumach i d***e marynie.Tylko wieszać na kimś psy to w Woźnikach jest na pierwszym miejscu żeby tylko kogoś obsmarować.Co niektórzy nie mają pojęcia co to jest opieka nad starszą osobą która jest gorsza od małego dziecka.Ale wypisywać to każdy!!!

Gość gość
gosc ja wiem co to za robota przy starszej osobie bo mam w domu taka tylko wspulczuc tym opiekunom i wszystkim pracownikom a te brednie co ludzie wypisuja to chyba sa nienormalni NIECH INNI NIESLUCHEJA TYLKO ZOBACZA

Gość Marek59
W Pensjonacie od pół roku mieszka moja mama. Z pobytu jest bardzo zadowolona, bo ma wpaniałą opiekę miłych i życzliwych opiekunek i pielegniarek. Panuje tam bardzo miła i serdeczna atmosfera. Mama jest bardzo zadowolona, że tam jest bo wcześniej mieszkała sama. Posiłki są bardzo smaczne. W pokojach czysto i ciepło. W każdą niedzielę odprawiana jest msza święta. Odwiedzam mamę i wiem, że tak właśnie jest.

Gość gość
Nie zgadzam się z opinią, że w pensjonacie "Pod lipami" dzieje się źle. Myślę, że jest to złośliwość osób, które źle życzą właścicielce. Mam tam mamę już 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Odwiedzam ją nie tylko w niedziele wiec widzę, że zawsze jest czysto, opieka dobra. Życzyła bym wszystkim chorym, starszym osobom takiej opieki i życia w takich warunkach socjalnych.

Gość gość
Moja babcia jest tam od dłuższego czasu i uważam, że opieka jest życzliwa i profesjonalna. Nie wpadam tam nigdy z zapowiedzianą wizytą, więc trudno mówić o tym, że obsługa coś robi "na pokaz".

Gość ktotowidzial
Proponuję wszystkim szukającym informacji o tym miejscu (oraz innych rzeczach) w internecie troszkę nabrać dystansu do tego co ludzie wypisują. W internecie można wszystko powiedzieć, tym bardziej, że nikt tu nie podaje swojego nazwiska. Polecam zwyczajnie odwiedzić to miejsce i samemu się przekonać, czy ośrodek spełnia Wasze oczekiwania. Moim zdaniem spełnia. Opieka nad osobami starszymi to nie jest łatwa praca więc nim zaczniecie kogokolwiek krytykować to zastanówcie się z jakich powodów oddajecie osobę w takie miejsce. Nie uskuteczniajcie hipokryzji, będziecie zdrowsi. Ośrodek w Woźnikach jak dla mnie bardzo na plus, polecam.

Gość Anna Jończyk
W pensjonacie Pod Lipami w Woźnikach od trzech miesięcy przebywa moja mama. Pomimo wymagań dotyczących wyżywienia, na posiłki w ośrodku nigdy się nie skarży. Opiekunki są miłe, sympatyczne i zawsze pomocne; warunki mieszkaniowe bardzo dobre - jest czysto i nie ma żadnych nieprzyjemnych zapachów. Odwiedzamy ją w różne dni i w różnych porach dnia bez zapowiedzi, nigdy nie udało się zauważyć zaniedbań ze strony personelu, a z kuchni dobywa się przyjemny zapach obiadu lub domowego ciasta.

Gość gość
kjjhhggh

Gość gość
Jest srodek nocy jestem z chora mamą i Bogu dziekuję,ze mogę się nią opiekowac Nigdy nie jest dla mnie ciężarem.To ona w dziecinstwie zajmowała się mną,czuwała w nocy,nie spała gdy jej potrzebowałam.Współczuję tym,którzy muszą oddawac bliskich do domów opieki,gdzie dobroci i serca nawet za wielkie pieniądze kupic nie mogą.

Gość gość
W tym Pensjonacie od 10 miesięcy jest moja mama. Cieszę się, że jest takie miejsce i można z niego skorzystać w trudnych chwilach. Dla nas jest to bardzo dobre rozwiązanie . Jeżdżę tam co drugi dzień i nie zauważyłam nic niepokojącego wręcz przeciwnie. Opieka jest bardzo miła i sympatyczna. Pensjonariuszy traktują ciepło i ze zrozumieniem. Panuje tam rodzinna atmosfera. W miarę możliwości zabieram mamę do domu ale zawsze chce tam wracać.Jest czysto i wszystko dobrze zorganizowane. Polecam to miejsce.