Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

co już potrafią wasze 15 mies dzieci??

Polecane posty

mój mały pierunek już zdania zaczyna składać . kiedyś pokazała na kota i powiedziała Leży tu. robi papa i śmieje się , super chodzi a nawet biega i wszystko rozumie

Gość gość
Moja śpiewa piosenki, tańczy walca angielskiego z misiem i zdarzyło się nawet moon walk...

Gość gość
moj wypowiada alfabet od przodu i od tylu, rozwiazuje zadania z pochodnymi, potrafi wyciagnac całkę, robi salto ale tylko do przodu niestety, potrafi zrobic jajecznice, probuje nauczyc go żąglowania jeżdżąc na monocylku ale w ogole nam to nie idzie, chyba jest za glupi...

Gość gość
Fajną postać sobie wymyśliłaś "Agatko". Można się pośmiać ;) i w pełni rozumiem. Ja z nudów wymyśliłam 3 postacie: nie grzeszącą rozumkiem tąwredną, wykształconą i kulturalną olabogę13 oraz zabawną do posikania żonę hakera. To były jaja! Ale znudziło mi się i piszę już tylko z gościa i czasem jako facet na erotyce. Pozdrowienia

Gość gość
Moja córka ma 14 miesięcy, chodzi od 10. Powoli zaczyna skaładać proste zdania np moja mama, tata brum brum. Mówi mama, tata, nie, ja itd od dawna a teraz zaczyna trudniejsze wyrazy np ogon, baba jaga, kupa. Pokazuje części ciała brzuch, oko. Oko i ucho potrafi nazwać pokazując. Czasami sika na nocnik jak ją coś najdzie tak to dalej w pieluszce.

Gość gość
Nie, nie istniejesz, choć wierzy w to 99% osób odp na Twoje posty. I to jest w tym wszystkim najzabawniejsze. Na kafe naprawdę piszą naiwne kobiety. Dlatego tak dobrze się bawisz :)