Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiiiaaaa

Rozmowa kwalifikacyjna w pizzerii

Polecane posty

Gość gośćiiiaaaa

Rozmowa kwalifikacyjna w pizzerii. Witam dostałam wczoraj telefon odnośnie pracy Jako pomoc Biurowajednak mój przyszły pracodawca postanowił spotkać się w pizzerii. Godzina jest w okolicach 19. jednak podobno ze względu na moją Aktualna pracę do późnej godziny. Czy jest to normalne waszym zdaniem? Czy powinnam się obawiać? Nigdy nie Bylam w takiej sytuacji i nie wiem.

Gość gość
Uważaj, może chcieć Cię bzyknąć. Włącz nagrywanie w telefonie. Możesz potem od dziada dostać niezłe odszkodowanie na molestowanie. I jeszcze jedno. Najlepiej skorzystać z drugiego telefonu do nagrywania albo z dyktafonu. Żeby Ci przypadkiem nie zadzwonił ten tel. w trakcie nagrywania.

Gość gość
Pytam powaznie, Dla mnie to normalne ale jednak dla moich znajomych nie i Twierdzą że to dziwne

Gość Prihla
Troche dziwne

Gość gość
daj mu doopy na zapleczu i praca twoja

Gość gość
No jest to dziwne. Ja kiedyś zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do jakiejś restauracji, też wieczorem i też na stanowisko biurowe. Na miejscu okazało się, że to nie żadna praca biurowa tylko szukanie jelenia do akwizycji, zostania konsultantką avon. Możecie sobie wyobrazić moje w****ienie. Na Twoim miejscu nie zawracałabym sobie tym głowy, olałabym typa, który zaprasza na rozmowę na stanowisko pracy biurowej a nawet nie ma tego biura? baaaaardzo dziwne.

Gość gość
Akwizycja. Będziesz chodzić po domach i firmach i sprzedać buble.