Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa wyśmiała nasze ubrania na wesele i wtrąca się co mamy nosić

Polecane posty

Gość gość

powiedziała że garnitur jej syna jest ohydny i wieśniacki i on sobie może w nim, cytuje: "krowy doić u sąsiada u twojej żony we wsi". Co za chamstwo, nie dość że nabija sie z mojej miejscowosci to cuduje, przecież normalny on ma garnitur, z dobrej firmy, taki jak ludzie maja jako pan mlody na wesele.' o mojej sukience wypowiedziała sie że jak dla niej, za mało w tym pompy, takiego przepychu. g****o ją to obchodzi!!!! od tamtej pory nie ma prawa sie wtrącać ale wiem ze i tak wypisuje do syna i mu wierci dziurę w brzuchu by kupil inny krawat, inny garnitur. jak radzic sobie z kretynką? syn jej moiwl by sie zamknęła ale ona dalej pisze te smsy no przeciez nie da sie jej zablokowac. i nawet nie wypada. az sie boje ze zrobi jakąś afere na weselu, bo to jest osoba która musi byc w centrum zaintreresowania a swoje emocje wyraza w sposb teatralny i bardzo dramatyczny, robi szopy i przedstawienia.

Gość gość
powiedz jej niech sie sobą zajmie. ciekawe co ona założy, pewnie sukmanę z Paryża za 1 zł ze szmateksu

Gość gość
Dziunia..znowu ty i teściowa....????/ale ci sie chce...Wiesz, kończą ci się pomysły....zresztą daj luz, bo już chyba się nudzą te twoje tematy o tej głupiej i chorej psychicznie teściowej

Gość gość
nie wiem o czym mowa. Nie nazywaj mnie dziunią bo wg mnie to jest obraźliwe określenie. A tesciową psychiczną naprawdę mam, dlatego założyłam ten temat, ale co taki ktoś jak ty może o tym wiedziec. nie mam komu sie wygadac to pisze tutaj, proste.

Gość gość
a swoja drogą co to za garnitur?

Gość gość
Lala a jaki twój problem ma związek z działem ciąża, poród, macierzyństwo?

Gość gość
Bo lala jest w ciąży.

Gość gość
Normalny garnitur, stalowy połyskliwy.

Gość gość
gość dziś Normalny garnitur, stalowy połyskliwy. Ty za to nie jesteś zbyt błyskotliwa

Gość gość
Autorko, to jest Wasz ślub, Wasze wesele, Wasz dzień i noc... Gdy teściowa się wtrąca, tylko się uśmiechnij i nic nie mów. Na smsa w tej sprawie odpowiadajcie też tylko tak: " :-) " Już widzę jakby Cię obsmarowała, gdybyś miała suknię z pompą -że wieśniacka tp. A Ty widać masz suknię z klasą. I tu ją uwiera! Że Ty wybrałaś suknię z klasą, a jej syn wieśniacki, stalowy, połyskliwy garnitur :) Bo w sumie one takie są, eleganckie garnitury są ciemne, matowe. Ale to jest Wasza sprawa w czym idziecie na własny ślub i innym wara od tego. Ani mnie, ani teściowej, ani nikomu innemu nie musi się to podobać.

Gość gość
Stalowy polyskluwy..hehehe

Gość gość
na weselu i tak zawsze najważniejsza jest PARA MŁODA a nie wy i teściowa ,ale skoro piszesz tego posta to znaczy że przejmujesz się jej zdaniem i to bardzo więc lepiej dostosuj się do niej i siedź cicho wtedy nie będziesz wyżalać się na kafe

Gość garsi
jeśli chodzi o stroje to wybacz ale teściowa powinna CIę najmniej obchodzić... to Twój dzień i masz się czuć dobrze, tak samo mąż. jeśli chodzi o suknie to akurat nie moja sprawa ale garnitury wiem gdzie można dostać bardzo fajne także sobie poprzeglądajcie http://www.malibu-moda.pl/ jeśli wciaż się wahacie...