Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana___

Były facet nie daje spokoju .. co robić

Polecane posty

Gość Zdenerwowana___

Hej , nigdy nie pisze na takich forach , ale kompletnie nie mam się kogo poradzić . Otóż chodzi o to , że mój były facet , którego zostawiłam (po 4 latach) i z którym nie chce mieć absolutnie nic wspólnego, cały czas mi uprzykrza życie . Wypytuje się o mnie , mówi pod moim adresem bardzo niemiłe i niestworzone rzeczy , zmyśla na mój temat . Tym jednak się nie przejmuję . To jedynie świadczy o jego poziomie zachowania. Najgorsze jest jednak to , że próbuje się zaprzyjaźniać z wszystkimi moimi znajomymi i przyjaciółmi . Wyciąga ich do kina , na piwo e.t.c. Zgrywa super kolegę . Gdzie będąc ze mną w związku z nikim z tych osób nie utrzymywał kontaktu . A teraz od niejednej osoby słyszałam , że mój były mówi ,że moi znajomi wolą spędzać czas z nim niż ze mną i ma z nimi super kontakt. Dlaczego on tak robi ? Chce żebym została sama bez przyjaciół ?Mam zabronić przyjaciołom kontaktów z nim ? Czy po prostu odsunąć się od nich skoro nie są lojalni wobec mnie ? Poradźcie mi coś bo ja już kompletnie nie wiem jak mam się zachować , a wy możecie spojrzeć na tą sytuację z dystansu.

Gość gość
Przykra sprawa ale dość często spotykana. Wspólnych znajomych to raczej należy sobie odpuścić w takich sytuacjach.

Gość Zdenerwowana ___
Problem w tym ,że do czasu rozstania to byli moi znajomi a nie jego ;/

Gość gość
to masz chu.... znajomych powiem Ci.. inna sytuacja gdyby oni z nim utrzymywali kontakt jak byliście razem i świetnie się dogadywali... ale jeśli nie mieli kontaktu a tu nagle super znajomość.. no to sory... znajomi do dup.. przykro mi .. on to tylko wykorzystuje