maggs17 0 Napisano Sierpień 20, 2015 Trochę się niepokoje, poniewaz zamiast okresu mam plamienie, często jest to brązowy śluz wraz z krwią, czasami jest jej mniej, czasami więcej, miałam plamienia 15,16,17, później skąpe krwawienie 18 i 19, a dzisiaj zero samej krwi, znowu plamienie (okres miałam 16lipca, myślałam że po tych 3 dniach plamienia teraz pojawi się okres, ale nie bolało mnie i w dodatku to tylko 2 dni, a teraz znowu plamienie), nie mogę być w ciąży bo nie uprawiam seksu, a miejsce intymne dotykam tylko dbając o higienę pod prysznicem, ale boję się, do ginekologa nie pójdę bo jestem niepełnoletnia :/ Czy to możliwe że mam słaby okres i zamiast normalnej krwi jest więcej tego plamienia? Kiedyś się naczytałam głupich tematów czy można zajść w ciąże gdy dziewczyna wytarła się tam ręcznikiem brata, albo że w żelu mógł on 'coś' zostawić i teraz trochę świruje ;_; nie wierze w ciąże z palca no ale powinnam mieć okres a tu takie coś >_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach