Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o kobietach, które chodza bo domu w brudnych śmierdzących laczkach?

Polecane posty

Gość gość

moja koleżanka tak chodzi, są rozwalone śmierdzą i mają taką czarna brudną plame w miejscu pięty fuuu :(

Gość gość
nie kłam. sama o siebie pytasz. tutaj każdy tak robi, a udaje, że wcale nie

Gość gość
Nie no :D takich poje/banych tematow to vhuba nigdzie w necie nie znajdziesz tylku na kafe buahahaha i za to ja lubie :D a moze kocham :p

Gość gość
to normalne :)

Tak samo można zapytać się, co dziewczyny sądzą o chłopach(czyli 70 procentach polaczków), którzy łażą w mieście w butach które by zaczadziły całą okolice, gdyby je tylko zdjęli... Chociaż w tym akurat jest równowaga, bo babom jebią giry i buty tak samo jak tym polaczkom. Taka prawda

Gość gość
To skoro o takich rzeczach, to dodam, że nie znoszę gdy kobieta ma kolczyk w pępku. To manifestacja tandeciarstwa, kiczu, braku smaku , braku gustu. Pępek sam w sobie jest seksowny a pakowanie w niego jakichś metalowych idiotyzmów tylko znakowanie się, że ma się do czynienia z kimś o niskiej samoocenie z uporem usiłującej się wyróżnić. Podobne zdanie mam o tatuażach.

Gość gość
Aktualnie mam dosyć nowe, nawet nie miesiąc temu kupione ładne kapciuszki, ale przy codziennym noszeniu pewnie szybko się wytrą, wybarwią, zniszczą, a ja już wiem, że jak to nastąpi to jeszcze długo będę je nosić, bo po co nowe, bo nie jest tak źle, bo pójdę potem... Każdy z nas tak robi ;) W ogóle słowo "laczki" od razu kojarzy mi się z tym, że to obuwie jest już od dawna brzydkie i nie pachnące fiołkami, u mnie zawsze mówiło się "kapcie", ale chyba każdy region ma swoją nazwę :)

Gość gość
Autorko tematu A co w ogóle cie obchodzą cudze kapcie? :D

Gość gość
autorka prawdopodobnie napisała o samej sobie i swoich kapciach :)

Gość gość
kapcie to śmierdzace zło :(

Gość gość
A co, ty niby chodzisz po domu w wyjściowych butach? Nie znam ANI JEDNEJ takiej osoby, widywałam takie cuda tylko w filmach i serialach :)

J mam laczki, które zawsze mogę wyszorować:).

Gość gość
Ja chodzę w kapciach które kosztują 6 zł i rozwalają sie po 2 tygodniach, ale zanim sie rozwalą są mega wygodne, do tego wchodzę w nich pod prysznic, więc są zawsze wymyte i często zmieniane.