Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

dowiedziałam się

Polecane posty

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nogi. Moja propozycja- weź utop to drugie i po problemie. A tak serio, w takich sprawach szczerość to podstawa. Co? Myslałaś że tak będzie lepiej? Przecież on ma prawo wiedzieć na co się pisze. Jedno a dwoje to jest różnica.

Gość gość
Dziękuję za gest, ale wiesz ile było by za to kaszanki ?? :D :) K-ce

w dowodzie mam 2 nazwiska bo rodowe też jest. własnie czasem sie wstydzę tak od razu o nich mówić a wtedy nie wiedziałam już tak z marszu że to ten :( ze z nim będę a wyszło tak że poznałam go w czwartek rano a w czwartek wieczorem zostaliśmy parą ...

odnośnie dzieci - powiedz mu, że się przesłyszałaś i myślałaś, że mówi " to pewnie i dzieci są" , a Ty przytaknęłaś ;)

wiem... ale to było coś niesamowitego! no i w sumie nie było powodu mówić że nie bo to za szybko się dzieje itp.czasem ludzie chcą czegoś bardzo i w tym samym czasie nie ma potrzeby wówczas się zwodzić miesiącami czy tygodniami...

Gość gość
Ty coś krecisz z tymi nazwiskami i dziećmi...

Gość gość
poważnie nie zamawiaj... już nie ma takiej potrzeby :) Kce

Gość gość
Powiedz prawdę , bo będziesz tego żałować .

his infernal majesty dziś wiem... ale to było coś niesamowitego! no i w sumie nie było powodu mówić że nie bo to za szybko się dzieje itp.czasem ludzie chcą czegoś bardzo i w tym samym czasie nie ma potrzeby wówczas się zwodzić miesiącami czy tygodniami... x Dotychczasowe życie pokazuje , że nie warto się śpieszyć i nadal nie wyciągnęłaś właściwych wniosków. Szkoda mi ciebie.

Gość gość
Ale teraz w dowodzie dzieci nie wpisują...

Gość gość
Chyba że chodzi ci o to że bylas/ jestes mężatką i dlatego dwa nazwiska..

his infernal majesty dziś xen ile masz lat? ja jestem osoba która nigdy nie wyciąga wniosków bo żyje chwilą usmiech.gif x A co mój wiek ma do rzeczy? Chwilą można żyć w dobrej komedii, w życiu trzeba być ostrożną. Szczególnie, kiedy podejmuje się trudne decyzje.

ja nie mówiłam że dzieci mam wpisane w dowód tylko że jak czytał mój dowód i zobaczył dwa nazwiska czyli fakt że miałam męża to stwierdził że pewnie jest i dziecko...

Gość gość
A wie że nie masz rozwodu?

Hahaha to jest "jak nazywa się osób żona kucharza", a nie "żona usmażonego" hahaha xDD i w tym nie ma nic o blondynkach hahaha ale ty jesteś tęępka, teraz to dobitnie potwierdziłaś.. Chyba, że ten twój jest kucharzem, a ty jesteś jego ósmą siksą.. Chociaż nie, bo przecież ślubu nie macie.. Więc nie skomentuje już twojej monstrualnej głupoty.

Gość gość
Ha ha rozwód kościelny , i tak nie dostaniesz . A czemu nie masz rozwodu z mężem ?