Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

gówniarom w sklepie pieniądze i kredki z torebki wypadają na mój widok

Polecane posty

Xen może masz rację może się mylę. Ale wydaje mi się że on tylko kreuje się na pyszałka i narcyza. Gdyby naprawdę oczekiwał podziwu na forum to wrzucił by tu swoje zdjęcie żebyśmy mogli ocenić czy naprawdę jest tak piękny za jakiego się uważa. Dlatego właśnie uważam że może i jest przystojny ale na pewno nie jest aż tak zakochany w sobie na jakiego się kreuje.

Gość gość
To jest pieprzony narcyz który ma kompleksy że nie jest prawdziwym facetem i musi ****** co popadnie jak uzalezniony narkoman od koki

Gość gość
w sumie w tym awatarze to jakiś szczurkowaty chłoptaś, ale na pewno lepiej wygląda niż przemuś :D

Gość gość
On jest pyszalkiem który dorabia sobie bardziej ludzkie oblicze

Mówiłam, wcale nie jest tak głupi na jakiego wygląda. Od razu rozkminił że to ja jestem Omega.:-)

Gość KobiecaBrunetka
gdyby faktycznie był taki przystojny to pewnie dalby swoje foto, czyli nie jest to żaden narcyz, ale zwykły mitoman koniobijca.

Gość gość
Chinczyki tandeciarzu

Gość gość
Sexowna brunetka bardzo możliwe bo te jego panny slabe były i widać że z rynsztoka

Strigoica dziś Xen może masz rację może się mylę. Ale wydaje mi się że on tylko kreuje się na pyszałka i narcyza. Gdyby naprawdę oczekiwał podziwu na forum to wrzucił by tu swoje zdjęcie żebyśmy mogli ocenić czy naprawdę jest tak piękny za jakiego się uważa. Dlatego właśnie uważam że może i jest przystojny ale na pewno nie jest aż tak zakochany w sobie na jakiego się kreuje. x Sam napisał, że nie jest idiotą. Wklejanie własnych fot na forum świadczyłoby, że jednak nim jest. Pod zdjęciami zawsze znajdą się negatywne opinie, chociażby na złość. I wizerunek tworzony na potrzebę forum rozpadłby się jak domek z kart. Co mi przyjdzie z faktu, że ktoś udaje lub nie. Ryzykuje i ma zabawę, nie wnikam kim jest naprawdę{bo gó/n/o mnie to obchodzi}. Tak naprawdę kreuje się na dupka i takim go widzę.

Xen Czasem trzeba patrzeć głębiej, to że kreuje się na zaufanego w sobie dupka to nie znaczy że jest taki naprawdę. A w kwestii zdjęcia masz rację. Ja wrzuciłem swoje zdjęcie w awatara i zabrałam za to masę hejtu że niby fotka z netu i choć tłumaczyłem dlaczego jest w necie to i tak wszyscy brali mnie za kłamcę, pomimo że tak naprawdę nie mam powodu kłamać w kwestii swojego wyglądu.

Strigoica dziś Xen Czasem trzeba patrzeć głębiej, to że kreuje się na zaufanego w sobie dupka to nie znaczy że jest taki naprawdę. A w kwestii zdjęcia masz rację. Ja wrzuciłem swoje zdjęcie w awatara i zabrałam za to masę hejtujcie że niby fotka z netu i choć tłumaczyłem dlaczego jest w necie to i tak wszyscy brali mnie za klamkę, pomimo że tak naprawdę nie mam powodu kłamać w kwestii swojego wyglądu. x Ludzie nie powinni udawać, takim zachowaniem robią sobie krzywdę na własne życzenie.

Brunetos244 dziś Xen jeszcze byś błagała o więcej usmiech.gif x Rozbawiłeś mnie:D.

Gość KobiecaBrunetka
Gdyby taki trzpiotek stanął koło prawdziwego faceta to zapewne z nadmiaru przytłaczających go kompleksów ze/sr/ałby się w kalesonki.

Gość gość
Strgoiica czy jak się tam nazywasz, nie doszukuj się drugiego dna. Kiepski z ciebie psycholog. Facet jest narcyzem i lubi przygodny seks co wcale nie znaczy że jest glupi. Jest tylko niemoralny i pusty

Jestem wzorem prawdziwego męskiego dobrze zbudowanego faceta nie tylko z wyglądu fizycznego. Brunetka już widze twoje zdziwienie gdybyś mnie poznała :)

Gość gość
Omega wlazisz mu już do łóżka, taka prawda

Ach już wiem dlaczego wziąłeś mnie za faceta. W poście miało być wrzuciłam Pisze z tel. i ta przeklęta autokorekta robi swoje. Jestem 100% kobieta.:-)

Do gość 23.36 Ha ha ha... No pewnie, wpycham mu się do łóżka.:-) Brunetos co ty na to... Hop do wyrka? :-)

Gość gość
Tiaaaaaa i taki wzór przechwala się sam sobą calymi dniami na portalu dla kobiet :D

czuje że Omega to ładna dziewczyna :) a już napewno ciekawa i inteligentna :) To że ktoś ma niskie poczucie wlasnej wartosci i być moze nieprowadzi bogatego życia towarzyskiego nieświadczy o wartosci czlowieka. Dobra chłystki niepiszcie już więcej bo niema potrzeby. Mój wdzięk, oryginalnośc i klasa są bezdyskusyjne. Jestem byłym aniołem. Dobranoc :)

Sądzisz,że złowiłeś kolejną naiwną? Ja też tak sądzę:P. Ludzie, jakie te baby są głupie.