Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

gówniarom w sklepie pieniądze i kredki z torebki wypadają na mój widok

Polecane posty

Coś mi się wydaje że takie zachowanie dziewczyn na twój widok łechcze twoje ego. Mam rację?:-)

Widze często jak są wrecz sparaliżowane :) a ich wzroku nieda sie z niczym porównać :) te ich spojrzenia, oczy mówią wszystko. W tamtym roku wziołem dwie gówniary na chate ale tamte były pewne siebie i energiczne

>>>gówniarom w sklepie pieniądze i kredki z torebki wypadają na mój widok <<< x Tak szybko przed Tobą UCIEKAJĄ :P ?

>>>Ja uwielbiam spojrzenia kobiet jak sobie uswiadamiaja ze nic z tego nie bedzie<<< x I TAAAAAAAAAKIEGO DEBILA, drugi raz już nie ujrzą :P.

Gość gość
Mojej szefowej wszystko leciało z rąk przy mnie. Uroczy widok.

Oj Brunetos Brunetos... Coś mi się wydaje że ty za te swoje występki będziesz siedział w piekle po prawicy Szatana. :-) Ty to się umiesz bawić.

Hah niedorobiony, niepróbuj sie nawet do mnie porównywać bo miedzy nami jest spora przepaść, widziałem twoją gębe. Możesz sobie pomarzyć jedynie o tego typu doświadczeniach chłopcze choć niewątpie, jakieś dziewczyny sie znajdą co na ciebie polecą i możesz napewno pobzykać jedną czy drugą.. Ja mogę każdą..

Prawdę mówiąc, sposób w jaki o sobie piszesz jet tak odpychający, że całkowicie degraduje twój rzekomy urok fizyczny.

Gość gość
A ja uwielbiam dawać kosza takim pustakom. Koles od razu zmienia temat i zaczyna gadać o swojej niby super wyimaginowanej lasce. A ja wtedy mówię - gowno mnie to obchodzi, nie jestes moim kumplem

Gość gość
Masz tyle pychy w sobie ze na bank będziesz w piekle szatan za to wylecial z nieba. Też jestem piekny a nie trabie o tym na prawo i lewo.

Gość gość
a moja ulubiona uwielbiała z jakiegoś powodu rzucać plastikowymi butelkmi po wodzie w ludzi

Gość gość
Czym ty się chwalisz wygląd to nie twoja zasluga tylko farta piej tak dalej a kiedys ta buzke stracisz za takie gadanie bo to grzech. Czuc się lepszym od innych z powodu wyglądu? Zenada. Sam coś osiagnij pustaku.

Nigdy niebyłem idiotą choć często udawałem glupszego niz bylem(tak naprawde niewielu z mojego środowiska domyśla się jak inteligenty w rzeczywistości jestem ) i doskonale zdaje sobie sprawe że przejawiając się w sposob, powiedzmy "egocentryczno narcystyczny" w jaki robie to na forum, laski odrazu dawały by sobie ze mną spokój. To ciągła gra, bycie sobą inaczej, inna maska ale taka w której czuje sie dobrze. Dopasowuje sie do kobiet jak woda dopasowuje sie do naczynia do którego jest wlewana. To trudna sztuka ale tylko w ten sposób można zdobyć każdą kobiete, otworzyć każdy zamek Omega , wiem , już to pisałem :) pojde za to wszystko do piekła

Gość gość
Sądzę że widać po tobie że z niejednego pieca chleb jadles. Nie kazda chce miec hiva lub opryszczke

Tu masz rację, dlatego nie wiem czemu ludzie na forum cie nie lubią. Przecież w każdych twoich postach widać że to nie jesteś ty... Chodzi o to że może i w realu jesteś narcyzem ale skrzętnie to ukrywasz. W innym wypadku był byś nadal prawiczkiem. Kobiety nie lubią mężczyzn zadufanych w sobie. Może się mylę jeśli tak mnie popraw.

Gość gość
" gadać o swojej niby super wyimaginowanej lasce." ale ona nie była wyimaginowana

Gość gość
Jak pomyślę że tego palucha trzymales w jakiejś smierdzacej pipie z dyskoteki i go wachasz to mi niedobrze

Strigoica dziś Tu masz rację, dlatego nie wiem czemu ludzie na forum cie nie lubią. Przecież w każdych twoich postach widać że to nie jesteś ty... Chodzi o to że może i w realu jesteś narcyzem ale skrzętnie to ukrywasz. W innym wypadku był byś nadal prawiczkiem. Kobiety nie lubią mężczyzn zadufanych w sobie. Może się mylę jeśli tak mnie popraw. x Ludzie z forum go nie lubią?: Biedaczek:D. A prawda jest taka, że trudno polubić pyszałka. On raczej nie chce by ktoś go lubił, on oczekuje podziwu:).

Gość gość
Ja tez jestem przystojny i wole jedna cudowna kobiete ktora kocham niz dziesiatki innych. Nie liczy się ilość a jakość. Mi ta jedyna starczy na reszte zycia

Gość KobiecaBrunetka
w awatarze to ty ?

Gość gość
Prawda jest taka że możesz mieć tylko tanie druciary

Omega, jesteś inteligentną dziewczyną i dlatego to dostrzegłaś, wiekszosc niezauważyła, być może nie tracili czasu na głębszą analize moich postów choć zdaje sie że tu nietrzeba niczego analizować, wystarczy być bystrą osóbką :) Czubek w butach haha :D Jutro fotka będzie i kto wie ? Może zamiast banknotu opadnie ci szczena ? ;)

Gość gość
czylichcciałby tak wyglądać ,pewnie w rzeczywistości to przemo24