Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czubek w butach

Mój ojciec ma na imię Janusz. To wstyd?

Polecane posty

Jak gdzies w urzędzie czy innych instytucjach, pytają się mnie o imie ojca to trochę mi wstyd i wydaje mi się, że zaraz wybuchną śmiechem XD. Trochę to irytujące

Czubek ty masz na drugie Janusz a ja mam Stanisława.:-) To dopiero wstyd a mam dopiero 25 lat.:-)

Ja nie mam 25 lat jeszcze XD Stanisława, to też nic złego chociaż wiadomo jak to jest :) Ale Janusz to stereotyp XD. Kiedys w Lidlu musiałem pokazać dowód przy zakupie alkoholu (ciut przed zamknięciem sklepu) i tylko ochroniarz stał obok kasy, a ja już pakowałem zakupy. Odchodząc od kasy, usłyszałem z ust kasjerki (która chyba sugerowała się moimi słuchawkami na uszach, myśląc że nie słyszę) jak powiedziała do ochroniarza "Janusz" i oboje wybuchli śmiechem XD

Czubek nie ma co się dołożyć z powodu imienia. Ja tam olewam jak ktoś zwraca uwagę na moje drugie imię. Tyle że ja jestem wyszczekana i zawsze odpowiem coś kąśliwego.:-)

Gość gość
Stanisławo, nie cierp. Ja mam na drugie Aniela. I co? Mam się zabić? :D

Mam dla ciebie rade, znajdź sobie jakiś naprawdę kąśliwy tekst i rzucaj go zawsze jak ktoś będzie się nabijać z twojego imienia. Ale ten tekst ma być tak wredny żeby im w pięty poszło. Zobaczysz jaką będziesz miał radochę jak pojedziesz jakiemuś durniowi. :-)

Janusz to bardzo ładne imię, nie wiem co to za moda promująca drwiny w związku z tym imieniem. Ktoś ma nieźle nasr/ane we łbie.

Gość gość
Moja ciocia Stasia, to najcudowniejsza osoba na świecie!