Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj przyklad pokazuje ze kobiety leca tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość

mam slaby wyglad. I mimo iz mam, jak na polskie warunki, sporo kasy, mimo iz jestem ustawiony, mimo b dobrego wyksztalcenia, poczucia humoru, odpowiedzialnosci -mam zerowe powodzenie u kobiet. Wszystko sprowadza sie do wygladu moim zdaniem. To nie dodatek jak twierdza kobiety, to obecnie dla nich podstawa.

Gość gość
Hej wiec skoro masz pieniądze wykształcenie jako takie obycie to pare fajnych trików i wyglądasz jak młody bóg. Gorzej jak ktoś sprawia wrażenie super ciacha a pózniej ....suchar

Gość gość
Z kim Ty sie zadajesz chłopie?

Wmówiłeś sobie, że jesteś du/pą wołową i uparcie tkwisz w tym przekonaniu. Z takim podejściem, każdy jest skazany na fiasko.

Gość mówie serio
walnij se tapete na ryja i makijaż jak to robią panny, i też oszukuj je na wygląd, jest równouprawnienie przecież

Gość gość
to skąd obleśne stare dziady mają młode ładne "przyjaciółki"

Gość gość
Twój przykład pokazuje, że wredni ludzie, przypisujący wady, które sami posiadają, innym, nadal nie mają wzięcia.

Gość gość
Większość może i tak ale nie wszystkie bo nigdy się nie uogólnia. Z resztą o facetach można powiedzieć to samo, tylko du/pa i cycki się liczą. A w Twoim przypadku wszystko zależy od Twojego osobistego podejścia do dziewczyn. Jak z góry przyjąłeś że Ci nie wyjdzie to oczywiście że nie wyjdzie.

Gość gość
KAŻDY i KAŻDA leci na wygląd koniec kropka

Gość gość
Co znaczy, ze masz nieciekawy wygląd? Jestes spasionym grubasem? Wątpię. Może za bardzo skupiasz się na wyksztalceniu i swoich zarobkach, a mniej na swoim wnętrzu i wartościach? Wygląd jest wazny dla kazdego, bez tego nie ma chemii, a bez niej namiętności. Gustów jest tyle, co ludzi. Osobiście widzę często bardzo ładnie kobiety z bardzo niecikawie prezentującymi się facetami, więc wszystko jest kwestią gustu. Zwyczajnie nie trafiles na odpowiednią kobietę- może w złych miejscach jej poszukujesz...