Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

jak robicie wwatrobki z kurczaka? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pieczecie z cebulka? albo inaczej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Najpierw podsmażam w mące obtoczone watrobki, a później duszę z cebulka i smalcem. Mniam mniam :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak smalec to jest chyba to :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wątróbki musisz najpierw umyć, wykroić ten żylasty środek, potem cebulkę przesmarzasz z jabłkiem, przekładasz do miseczki, smażysz wątróbki bez soli, solisz na końcu, dodajesz tą cebulkę z jabłkiem i wsio!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sprubujem ale z jablkiem? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziekuje za porade. Wlasnie skonsumowalem ze smakiem. :)Ale bez jablka :) Brzuch mi troche peka- chyba za duzo tego bylo...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moja mama też dodaje jabłko :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No jak Twoja mama dodaje tesz dodam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×