Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troffik

kryształy do whisky

Polecane posty

Hej wszystkim ;) Jako ,że za miesiąc idę na wesele do kuzynki , poszukuje prezentu dla niej i jej męża. I z tego co pamiętam , kiedyś mi napomknęła coś ,że chciałaby kryształy a konkretnie karafka do whisky razem ze szklankami . Możecie mi polecić jakiś sklep w Katowicach , który prowadzi tego typu rzeczy ? albo sklep internetowy ?

Hej, to chyba bardziej prezent dla przyszłego męża Twojej koleżanki niż jej samej, ale skoro jej to odpowiada to nic w tym złego. Ile szklanek do whisky powinno być w tym zestawie? Zależy Tobie na jakimś konkretnym wzorze? W jakim stylu ma być ten zestaw? Stawiasz na klasykę? Masz na myśli może coś konkretnego? Najlepiej będzie jak poszukasz w sieci.

mi się wydaje że to słaby prezent na wesele. Taki prezent wypadałoby dać np na urodziny czy parapetówę. Ale to moje zdanie. Jeśli uważasz że taki prezent jest ok to poszukaj w sklepach stacjonarnych (w Katowicach jest kilka galerii gdzie można poszukać) A jak nic nie znajdziesz to zostaje poszukać w googlach. Tam na pewno znajdziesz jakiś sklep.

Skoro masz bezpośrednie informacje, że taki prezent jest oczekiwany to masz problem z głowy, nie musisz się zastanawiać co wybrać. Teraz możesz się skupić na poszukiwaniach. Ja co prawda kupowałem tego typu prezent na inną okazję niż ślub, ale wybór w tym sklepie http://witeks.pl (sprawdzony przeze mnie ;)) jest całkiem spory, więc na okazję ślubu też coś znajdziesz.

Hmmm, myślisz, że na ślub chciałaby dostać te właśnie kryształy? Wiesz, co innego dostać taki prezent na urodziny czy imieniny a co innego na ślub... Skoro to rodzina, to może po prostu spotkaj się z nią, wprost zapytaj co im by się przydało bo głupio byłoby, żeby na nowej drodze życia mieli z czego pić whisky a nie mieli np. ręczników czy pościeli;)

Jak ja mówię ,że moja kuzynka mi o tym napomknęła ,ze chce coś takiego dostać jako prezent ślubny , tzn ,że coś takiego chce. I trochę nie rozumiem oburzenia niektórych osób tutaj . Już znalazłam stronę internetową ,która ma w swojej ofercie tego typu rzeczy . I jakby ktoś wiedział , to takie komplety to koszt minimum 498 zł .

Gość memets
Jeśli chodzi o wyższą półkę jakościową to proszę bardzo - http://sklepzwhisky.pl/ Porządne alkohole wcale nie muszą być od razu kosmicznie drogie, typy są rożne. Akurat w tym sklepie jest również możliwość degustacji - warto dla samego spróbowania kilku typów whisky.