Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie, że kobiety nie chcą być z facetem wolą być same

Polecane posty

Gość gość

tyle dziewczyn na ulic obskoczyłem zapraszałem na kawę i nic każda mi odmawiała tak więc proste one chcą być same ;) no to niech będą :P

Gość gość
nie, one nie chcą być z pasztetem i prostakiem Nie dziękuj; diagnoza gratis 🖐️

Gość gość
ja bym się nigdy nie umówiła z kimś obcym z ulicy

Nie znam kobiety, która by się umówiła z facetem, który ją na ulicy zagadywał jak jakiś zbok albo ankieter.

Gość gość
same to przesada. Kobieta też ma swoje zajęcia. Mam chłopaka i trochę mi wadzi bo kiedy przyjeżdża czy ja do niego do muszę być zawsze przy nim a wolałabym żeby on zajął się sobą , był gdzieś obok i by mnie nie dołował. Jego tryb życia nie może przejść na mnie. Chciałabym faceta który np. robi coś ciekawego np. ćwiczy i ja się mogę przyłączyć, czuła bym się bespiecznie własnie że mi nie wadzi ale że robi z nim to co chcę a nie tak jak zawsze sama albo że przyjeżdża i niedość że ciągnie na kanape to jeszcze wciska princesse :(. Jeszcze muszę się zastanowić czy w takim przypadku nie lepiej być samą ale dzieci chcę kurde mieć :(

Gość gość
z prostakiem? a kto to prostak?

Gość gość
chciała bym takiego który nie mówi tylko po to żeby mówić. Żeby był gdzieś obok , taki bliski i w pewnym sensie podobny i zgodny a bynajmniej żeby się podobał w wiekszości np. tym co robi. Trudno opisaa ć

Gość gość
haze ale z którym by poszła do łózka po pijaku i 2 godzinach znajomości to znasz?

Gość gośćść
no to ja tego nie rozumiem, umawiacie się tylko z kimś kogo znacie?? No ale przecież jakoś trzeba się poznać, to czemu nie np na ulicy, w sklepie czy gdziekolwiek ??

Gość gość
no to jest logika kobiet: "nie umówię się z tobą żeby cię poznać, bo cię nie znam" ... -,-

haze ale z którym by poszła do łózka po pijaku i 2 godzinach znajomości to znasz? x to jest co innego. Podrywanie w barze różni się od podrywania na ulicy. A już podrywanie w konkretnym celu to inna bajka. Poza tym, ja nie byłam pijana, po prostu miałam ochotę i nie musiałam go poznawać, bo mi nie zależało na nim, jako człowieku, tylko na tym, co mogliśmy sobie wzajemnie dać.