Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kopce kropka

Nie chcę takiego zycia... Muszę usunąć ciążę

Polecane posty

Gość gość
Ja nie rozumiem jednego... JAK MOŻNA BYĆ Z KIMŚ KOGO SIĘ NIE KOCHA?! Wiesz, że marnujesz lata jego życia? Czy on wie, że nic do niego nie czujesz i jest substytutem wibratora?

Gość gość
Ja nie rozumiem jednego... JAK MOŻNA BYĆ Z KIMŚ KOGO SIĘ NIE KOCHA?! Wiesz, że marnujesz lata jego życia? Czy on wie, że nic do niego nie czujesz i jest substytutem wibratora? X O to samo chcialam zapytac... powiedzialas mu, ze go nie kochasz, czy w ciula lecisz, jak z informacja o ciazy?

Gość gość
autorko, masz drugie ego? w innym topiku piszesz, ze jestes managerem restauracji i zarabiasz 5k na ręke. PROWO

Gość gość
czemu jak ona jest w ciazy to ' nadstawiala dup.ska' a wy jak macie dzieci to juz nie? nie nadstawialyscie tylja zeby was zaplodnili? :)

Gość gość
Nadstawiala dup/ska bo puszczala sie z facetem, ktorego nie kocha. Nie wiem po ciula z nim w ogole jest - to jeszcze w ciula go robi, bo chlop pewnie mysli, ze ona jest z nim z milosci - a jej tylko o ruch/anie chodzi. Do tego robi go w ciula, bo mu nie powiedziala, ze beda mieli dziecko.

Dr. Janusz Rudziński - Polak zajmujący się aborcją w Niemczech (czyli tam, gdzie jest to legalne). Polecam, jeśli nie masz obranego ośrodka. Podziemie absolutnie odpada, bo możesz narobić sobie krzywdy, no ale tego chyba masz świadomość.. Skoro studiujesz weterynarię, nie możesz być tępą pałą. http://jrudzinski.com/page/index.php/pl Usuwaj i tyle, nie ma co rodzić na siłę, bez żadnych chęci i bez faceta, którego się kocha.

tak, temat to prowokacja i swiadczy o tym, że według was każda powinna być matką. Nic dziwnego, że są mamy Madzi, matki kiszące dzieci w beczkach i trzymające dziecko w wersalce. Bo przecież według was one zachodząc w ciąże powinny być matkami.

I jeszcze jedno: można uprawiać seks z kimś kogo się nie kocha. Seks to przyjemność i przykro mi, że dla was kojarzy się tylko z rozmnażaniem.

Gość gość
Jesteś egoistką, która chce żyć tak jak jej wygodnie nawet kosztem życia dziecka i to jeszcze własnego. Swojego szczęścia nie zbudujesz jednak na krzywdzie. Nie będzie Ci przez to lepiej. Będziesz mieć wyrzuty sumienia co najmniej. Będzie Ci jeszcze gorzej niż wtedy, gdy urodzisz.

Gość gość
Wszyscy ludzie z natury sa egoistami. Wasza krytyka aborcji wynika tylko z tego, co wpoilo wam srodowisko i nie ma w tym zadnej glebi. W sprzyjajacych warunkach bardzo prawdopodobne, ze zmienilybyscie zdanie bez mrugniecia okiem. Tyle warta jest wasza moralnosc. Od braku jakichkolwiek zasad jeszcze gorsze jest zaklamanie i hipokryzja. Z hipokryta nic nie zrobisz, dopoki on sam nie odkryje problemu i nie zechce mu sie postawic.

Gość gość
Nie każda powinna być matką - ale żeby nią nie być, trzeba się zabezpieczać z głową, a nie skrobać się na prawo i lewo. Mamy teraz tyle metod antykoncepcji, że trzeba być ułomem, żeby zaliczyć wpadkę.

Gość gość
To usuń. Po co założyłaś ten temat? Liczysz na to, że ktoś cię poprze, czy wprost przeciwnie, bo nie rozumiem intencji? :/

Gość pavla
To Twoje życie i tylko Twoje. Nikt nie ma prawa mówić Ci co masz robić. Chcesz usunąć? Usuń. Ale przed aborcją radzę na prawdę długo się nad tym zastanowić, bo gdy już tego dokonasz, przywrócenia dziecku życia nie będzie. Ja jestem za aborcją wtedy, gdy kobieta została zgwałcona lub gdy bardzo, ale to bardzo nie chce dziecka. Znając życie, większość ludzi wypowiadających się tu to zwykli katolicy, którzy nasłuchali się bredni w kościele dotyczących aborcji. ,,Dziecko'' w tak wczesnej fazie ciąży nie jest jeszcze na tyle rozwinięte, aby czuć. Oczywiście, to organizm żywy - wiem to. Ale nad bredniami typu, że ono czuje radziłabym się poważnie zastanowić. Ty będąc w brzuchu matki cokolwiek czułeś/czułaś? Pamiętasz cokolwiek sprzed swoich narodzin? No właśnie. To ,,dziecko'' również nic czuć nie będzie. To płód. Błagam, nie obrażajcie autorki. Skoro jest młoda to ma prawo jeszcze się wyszaleć i nic wam do tego. Jej życie. Chce usunąć to niech usuwa, ale przed dokonaniem tego czynu powinna się głębiej zastanowić. Jest jeszcze jedno wyjście - niech urodzi i odda do adobcji - po prostu : ) Lepiej dokonać aborcji albo oddać dziecko niż go nie kochać.

Prawdziwą przyjemnością jest seks z miłości, jeśli o to chodzi. Wiem z autopsji - niebo, a ziemia... a właściwie bez porównania. Skrajne sytuacje

Gość gość
Tylko że jak już mleko się rozlało to ponosi się tego konsekwencje.

Gość gość
Wsptrząsaja ten film. Jestem obecnie w 23 tygodniu ciazy. Wiem,ze moje czuje, slyszy i wie szystko co dzieje sie w okol niego jak mozna zabic dziecko.

Gość gość
To możę poczekaj do porodu oddaj dziecko do adopcji, po czym sama sie zabij. Ty jestes zepsuta szmaata zdolna do morderstwa, a dziecko jest niewinne i moze wyrosnac na pozadnego czlowieka nie takiego jakTY. Gdy na starosc Twoi rodzice zachoruja tez ich zabij bo po co Ci problem?

Gość gość
@w kropce kropka Możesz zawsze oddać dziecko do "okna zycia". Po to właśnie one istnieją. Żyj i pozwól żyć.

Gość gość
k****a przecież autorka się przyznała, ze to prowokacja. Po chooy ciągniecie dalej ten temat?

Gość gość
Dlatego mówię, że próznośc ludzka nie zna granic. Jak już coś się robi ponosi sie konsekwencję i przestaje być egoista jakich nie brak. Trzeba pomyśleć o dziecku- bo to juz jest istota która żyje- na pewno serce bije. Oddać jak się go nie chce i tyle a nie po najmniejszej lini oporu iść i użalać się nad sobą jaką jest sie biedną jaką poszkodowaną, jak życie się ułożyło. powinnaś być osobą rozsądną, nie masz rodziców , jesteś praktycznie sama. Teraz oboje jesteście praktycznie sami. Co to za tłumaczenie, studia itd? Czyja to wina że tak jest? Dziecka? Czy twoja tylko i wyłącznie? spierd*** życie na wstępie. Do końca bedziesz myśleć i myśleć. Zwierzę po kierunku swoim lepiej potraktujesz niż syna czy córke. Oddaj je. Urodzisz i oddasz, takie trudne to jest? Ile kobiet nie może mieć dzieci- któraś pokkocha Twoje dziecko. Filmy ukazują prawde. A tabletkami możesz doprowadzic do sytuacji, tak jak ktoś pisał, że tlyko uszkodzisz płód a nie usuniesz. Lub sobie zaszkodzisz- trafisz do szpitala- tam już od razu załapią o co chodzi. Ciebie nikt nie usunął jak niepotrzebny przedmiot. Sama się wychowujesz- więc jak Ty się wychowujesz? Nie mówie tu o wierze czy Bogu, mówię o Twoim rozsądku. Dziecko to nie kara. DZIECKO NIE JEST TWOJĄ KARĄ. TO TY JESTEŚ KARĄ DLA TWOJEGO DZIECKA. Z czego utrzymasz? nie masz dochodów? do końca roku. Masz takie szczęście, że od 2016 roku dostaniesz 1000 zł co miesiąc- bo nie masz pracy, bo się uczysz a jesteś matką. Da się wyżyć. a urodzisz przecież 2016. Ot co.

Gość gość
w kropce kropka wczoraj tak, temat to prowokacja i swiadczy o tym, że według was każda powinna być matką. Nic dziwnego, że są mamy Madzi, matki kiszące dzieci w beczkach i trzymające dziecko w wersalce. Bo przecież według was one zachodząc w ciąże powinny być matkami. XXX A powiedz mi autorko debilko, po ciula ci takie prowokacje? Szkoła się nie zaczęła i nudzi ci się? Sorry, ale nigdy w życiu nie zrozumiem takich idiotów wypisujących niestworzone historie w necie, w celu prowokacji:/ A co niby na celu ma taka prowokacja? Zresztą co ja pisze, jakim celu:/ Przecież to wyłącznie przejaw głupoty autora takiej prowokacji i nic więcej. A co do twoich przemyśleń, że niby według nas każda kobieta powinna być matką. Nawet wniosków z odpowiedzi nie potrafisz wyciągnąć. Pomijając kwestie, że były głosy popierające aborcję, było sporo głosów namawiających cie do oddania dziecka, skoro nie chcesz być matką. Tak więc nawet wniosków nie potrafisz wyciągnąć z twojej marnej i kretyńskiej prowokacji. Puknij se w łeb zanim następny raz coś napiszesz w necie, może cię oświeci.

Gość trolek
Jesli czujesz, ze rzeczywiscie nie jestes w stanie urodzic tego dziecka to usun i radze to zrobic jak najszybciej. Nie kazdemu swiatopoglad zmienia sie po zobaczeniu dziecka, a z adopcja wcale tez tak latwo nie jest. Dopoki plod nie jest jeszcze dostatecznie rozwiniety to mozesz isunac go farmakologicznie, biorac tabletke. Nie rozumiem wypowiadajacych sie tu ludzi, jeden wielki krzyk i wyzwiska, a czy ktoras z Was pomogla by autorce po porodzie? Kazdy ma prawo decydowac za siebie, a plod jest zalezny od matki i co wiecej nawet nie wie ze te matke ma bo nie jest jeszcze ROZWINIETY. Powodzenia w podjeciu decyzji wszystkim osobom w takiej sytuacji.

Gość gość
gdzie ty kobieto piszesz? tutaj to możesz spodziewać się tylko wyzwisk i nic więcej, zawsze są osoby co są przeciwne aborcji i pojada po tobie jak po lysym koniu