Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoozolka

Dobór dodatków do sukienki pudrowy róż

Polecane posty

Gość zoozolka

Dziewczyny pomóżcie!! jakie dodatki do sukienki pudrowy róż z poświata złota? Koronka jest haftowana metaliczną, złotą nitką na tiulu w kolorze pudrowego różu. Wzór jest bardzo misterny. Spód koronki stanowi atłas w kolorze brudnego różu. Do części gorsetowej doszyta jest jedna warstwa tiulowej koronki. Spódnica ma trzy dodatkowe warstwy tiulu (dodające objętości), przez co dolna część zyskuje na intensywności koloru. Myślałam przełamac to kolorem MALINOWYM bądź GRAFITOWYM. Ale może bez /bude będą lepsze? Jaką koszulę i krawat ma ubrac mój mąż. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc!

Gość gość
Na pewno nie malinowy, bo będzie za różowo. Grafit też nie pasuje. Najlepiej chyba nude albo czarny

Gość gość
Ja proponuje biały. Białe buty, torebka, ewentualnie kolczyki badz naszyjnik. Uwierz ze lepiej to będzie wyglądać niż grafit czy nude.

Gość gość
ja bym facetowi zalozyla biala koszule i poszalala lekko z kolorem i wzorem krawata, teraz jest ich tyle do wyboru. mega podobaja mi sie takie odwazne dodatki u facetow, we wloskim stylu. moj maz nigdy na nich nie szczedzi, kupuje na www.manabri.pl/krawaty. ma te pewnosc, ze na weselu czy innym przyjeciu nie spotka kolegi w takim samym krawacie kupionym w promocji w hm czy innej zarze ;)

Gość wifigdańsk
szary lub grafit.