Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutny kotek

mam prawie 17 lat i jestem bita w domu CO ROBI膯

Polecane posty

Go艣膰 smutny kotek
Nie jestem z艂odziejk膮, po pierwsze, nie bij臋 ludzi a potem im nie zabieram pieni臋dzy, my艣lisz 偶e taki sklep du偶o na tym straci i nie wykorzystuje swoich pracownik贸w. I jestem pewna 偶e te co pisz膮 偶e dobrze 偶e jestem bita to kobiety, wiem bo facet nigdy by nie napisa艂 偶e dobrze 偶e jaka艣 dziewczyna jest bita tylko by mnie pocieszy艂. A wy jeste艣cie wredne i zawistne, oczywi艣cie nie wszystkie, tym co mnie pocieszaj膮 i daj膮 mi rady bardzo dzi臋kuj臋. Macie naprawd臋 dobre serca

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Warto te偶 przypomnie膰, 偶e s膮 tacy, co nakradli si臋 i zdefraudowali miliony, a nikt ich za to nie bije ani nie karze, przeciwnie, nadal bogac膮 si臋 na swoich sto艂kach i wci膮偶 im ma艂o. Ci臋gi zbieraj膮 zawsze ci najs艂absi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakbym mia艂a tak膮 c贸rk臋 to bym ci臋 wystawi艂a za drzwi i wymieni艂a zamki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co mamy ci wsp贸艂czu膰 z艂odziejko, narkomanko, g艂膮bie?! Jak dla mnie to dla takich kotk贸w powinno si臋 wprowadzi膰 publiczn膮 kar臋 ch艂osty, na oczach ludzi. Raz by taki kotek z艂odziejaszek dosta艂 publicznie z 50 bat贸w nago na oczach ca艂ego miasta to by wi臋cej w 偶yciu nic nie ukrad艂a. Z ch臋ci膮 wykonywa艂a bym takie kary bo jak patrz臋 na cz臋艣膰 dzisiejszych nastolatek to si臋 rzyga膰 chce 偶e m艂oda dziewczyna mo偶e si臋 tak prowadzi膰. PS: Mama ma 100% racji 偶e cie t艂ucze 膰punko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
Dok艂adnie tak, zamiast 艂apa膰 mafioz贸w to lepiej z艂apa膰 niegro藕n膮 dziewczyn臋 bo wiadomo 偶e ona si臋 broni膰 nie mo偶e. Acha i gdyby ci policjanci byli w porz膮dku to nie zadzwonili by do mojej matki bo ich bardzo o to prosi艂am ale tam id膮 najgorsze mendy, widzia艂am jak jeden si臋 cieszy艂 jak p艂aka艂am, jeszcze mi grozi艂 偶e wezwie jak膮艣 policjantk臋 偶eby mnie pobi艂a. A do tej co by wymieni艂a zamki to pewno wspania艂膮 matk膮 jeste艣, jak twoje dziecko pope艂ni jaki艣 b艂膮d to najlepiej si臋 go pozby膰 i wyrzuci膰 na ulic臋. Tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
Ciebie powinno si臋 wych艂osta膰 ty chora babo! Albo zamkn膮膰 w psychiatryku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestes idiotka, powinnas trafic na odwyk albo do innego osrodka zamknietego dla patologicznej mlodziezy. masz dopiero 17 lat a juz marnujesz sobie zycie, za kilka lat bedziesz albo prostytutka albo bezdomna narkomanka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wierz臋, 偶e to nie provo, gdyby moje dzieci mia艂y wyrosn膮c na takie idiotki to bym si臋 rzuci艂a z klifu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
No tak, lepiej si臋 zachla膰 w贸d膮 twoim zdaniem co? A poza tym nie 膰pam codziennie, ju偶 wogule nie b臋d臋 ale osoba kt贸ra robi to raz na jaki艣 czas narkomanem nie jest. To tak jak by powiedzie膰 偶e osoba kt贸ra raz na jaki艣 czas wypije piwo jest alkoholikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋. Ten wpis to prowokocja, gdy偶 nie mog臋 uwierzy膰, 偶e takie bezm贸zgi chodz膮 po tym 艣wiecie. Na szcz臋艣cie za nied艂ugo sko艅czy 18tk臋 i wkr贸tce wyl膮duje w pierdlu, gdzie jest jej miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
po czym wnioskujesz 偶e jestem idiotk膮? Uwa偶asz si臋 za kogo艣 lepszego? Acha i powinna艣 si臋 raczej rzuci膰 z tego klifu bo z takiej g艂upiej matki dzieci raczej m膮dre nie b臋d膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idiotko jeste艣 niepe艂noletnia, to jak mia艂 ci臋 wypuu艣ci膰, jak wida膰, 偶e jeste艣 jakim艣 ma艂ym bandyt膮. Trzeba powiadomi膰 opiekuna o ca艂ym zaj艣ciu, takie jest prawo, ale gimbus z dopkami na 艣wiadectwie tego nie zrozumie.

Udost臋pnij ten post

Masz 17 lat. Czas najwy偶szy si臋 powa偶nie zastanowi膰 nad swoim 偶yciem. I albo je zmienisz i do czego艣 dojdziesz, albo sko艅czysz na ulicy, wi臋zieniu czy gdzie艣 tam jeszcze. Przeczytaj swoje posty. Bo jako艣 samokrytyki w nich nie wida膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
Patrz na siebie co robisz, mo偶e ty tam trafisz bo ja na pewno nie, widz臋 du偶o jadu w twojej wypowiedzi, pewno zazdro艣cisz mi 偶e jestem m艂oda a ty ile masz lat? 40? 50? Chcia艂a by艣 pewno mie膰 przed sob膮 ca艂e 偶ycie tak jak ja ale niestety, czasu nie cofniesz.

Udost臋pnij ten post

najgorzej jest wtedy gdy kto艣 nie zdaj臋 sobie sprawy, 偶e robi co艣 藕le, i tylko si臋 t艂umaczy takimi idiotycznymi argumentami, ukrad艂a艣? ukrad艂a艣, nie da si臋 czego艣 prawie ukra艣c, tak samo nie da sie by膰 troch臋 w ci膮偶y, albo si臋 jest, albo nie jest, zaka艂a rodziny z ciebie i tyle, ogarnij si臋 dziewczyno, bo naprawd臋 ju偶 jeste艣 w d***e, a nie masz dom wszsytkich 偶al, 偶e jaka to ty dobra, i nikt tego nie widzi bo ty bierzesz narkotyki, a nie pijesz alkoholu, hehe, dobre, id臋 wci膮gna膰 z moimi kumplami kresk臋 bo zda艂am poprawk臋, matka powinna mi za to sama kryszta艂ki kupi膰 i do tego sztachn膮膰 sie ze mn膮, ty si臋 ciesz 偶e cie matka po mordzie nie leje, bo to jaka艣 masakra, ona musi ci臋 a偶 do takiego poziomiu zani偶a膰 偶e cie leje po d***e jak 5 letnie dziecko, do k膮ta cie nie wysy艂a? kazdy ci tu pisze 偶e robisz 藕le a ty i tak nie rozumiesz i nie widzisz problemu, zachowujesz si臋 jak Piotru艣 pan. BRAK S艁脫W po 4 dniach na chate wr贸ci艂a艣 i co? My艣la艂a艣 偶e matka rzuci ci si臋 na szyje i kupi ci jakies nowe ciuchy, bo ty przez 4 dni by艂a艣 gdzie艣 gdzie nie mia艂a poj臋cia co si臋 z tob膮 dzieje bo ty ju偶 taka doros艂a. naprawd臋 nie dziwi臋 si臋 twojej matce 偶e ci bije jak 5 letnie dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li to prawda to bardzo ci wsp贸艂czuj臋. Uwa偶am 偶e matka ma prawo Ci臋 troch臋 uspokoi膰. zale偶y jej na tym by艣 nie robi艂a tych z艂ych rzeczy sobie. Boi si臋 o Ciebie . O twoje dalsze 偶ycie by艣 nie zmarnowa艂a go sobie. Bije za 艣wiadectwo to w nast臋pnym roku popraw si臋 , bije za narkotyki ma racj臋 ! Te偶 bym bi艂a bo to szybka droga do trumny . jeste艣 jej ma艂a dziewczynka bije bo zale偶y jej na tobie rozumiesz? Nie r贸b tych z艂ych rzeczy to zmieni si臋 dla Ciebie zobaczysz. Nie s艂uchaj te偶 tych 艣wi臋tych kr贸w wy偶ej. One maj膮 tak膮 patologi臋 , 偶e szkoda gada膰 a b臋d膮 Ciebie tu umoralnia膰. 呕ycz臋 ci powodzenia. Porozmawiaj z mam膮. To Jedyna osoba , kt贸ra odda艂a by 偶ycie za Ciebie.

Udost臋pnij ten post

cz艂owiek p贸ki nie uzna swojego b艂臋du, b艂臋du nie naprawi. Wi臋c 偶yj sobie jak chcesz, to jest Twoje 偶ycie i Twoje zmartwienie, niestety i zmartwienie Twojej matki. Chcesz by膰 traktowana przez ni膮 jak doros艂a? To zachowuj si臋 jak doros艂a. I nie warcz tutaj na nas, bo chcemy tylko Ci pom贸c, ale jak wida膰 oczekujesz jedynie pomocy w postaci pog艂askania po g艂贸wce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li to prawda to bardzo ci wsp贸艂czuj臋. Uwa偶am 偶e matka ma prawo Ci臋 troch臋 uspokoi膰. zale偶y jej na tym by艣 nie robi艂a tych z艂ych rzeczy sobie. Boi si臋 o Ciebie . O twoje dalsze 偶ycie by艣 nie zmarnowa艂a go sobie. Bije za 艣wiadectwo to w nast臋pnym roku popraw si臋 , bije za narkotyki ma racj臋 ! Te偶 bym bi艂a bo to szybka droga do trumny . jeste艣 jej ma艂a dziewczynka bije bo zale偶y jej na tobie rozumiesz? Nie r贸b tych z艂ych rzeczy to zmieni si臋 dla Ciebie zobaczysz. Nie s艂uchaj te偶 tych 艣wi臋tych kr贸w wy偶ej. One maj膮 tak膮 patologi臋 , 偶e szkoda gada膰 a b臋d膮 Ciebie tu umoralnia膰. 呕ycz臋 ci powodzenia. Porozmawiaj z mam膮. To Jedyna osoba , kt贸ra odda艂a by 偶ycie za Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Osoby 40-50 letnie sa juz przewa偶nie spe艂nione - to jest stan, kt贸rego p贸ki co nie jestes w stanie rozumie膰 i rzadko kto chce wraca膰 do tego g艂upiego wieku, w kt贸rym jeste艣. Masz przed soba przysz艂o艣c, ale raczej marn膮 - jesli nie zmienisz swojego sposobu my艣lenia. Najprosciej przecie偶 - 偶eby nie obrywac by艂oby si臋 przy艂o偶yc do nauki, nie cpac i nie kra艣膰, by艂y wakacje, mo偶na by艂o p贸j艣c do pracy i zarobi膰 na te drobiazgi, kt贸re krad艂as. A i matki zaufanie by si臋 poprawi艂o. Ale oczywi艣cie jeste艣 za g艂upia, bo wydaje ci si臋, 偶e robisz jak wszyscy, wiec to nic z艂ego... nie do艣膰, 偶e gimbaza to jeszcze leming... zobaczysz w doros艂ym zyciu, 偶e nawet ci co robia tak jak ty maj膮 inaczej, bo - moga miec znajomo艣ci, albo co innego i ty robi膮c to co oni wyl膮dujesz w rynsztoku, a oni nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym ci spuszczala wpie/rdol dwa razy dnia (profilaktycznie) i podtapiala w szambie. Matka ma anielska cierpliwosc ,powinna ci oszpecic ryja to bys na d***e siedziala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
Idioto a nie m贸g艂 tego zrobi膰? Najpierw na mnie si臋 jeden dar艂 偶e mnie zamkn膮, wyzywa艂, straszy艂 偶e mnie pobij膮 a potem drugi normalniej ju偶 gada艂, co mu szkodzi艂o mnie wypu艣ci膰, nikt by sie o tym nie dowiedzia艂, zreszt膮 jak matka powiedzia艂a 偶e mi wp******i to jeden si臋 tylko za艣mia艂 a drugi powiedzia艂 偶e mi si臋 nale偶y. Tak reaguje policja na gro藕b臋 pobicia kogo艣? Ja si臋 zastanawiam nad swoim 偶yciem ca艂y czas, my艣lisz 偶e nie chcia艂a bym innego 偶ycia, ju偶 nawet nie chodzi o to 偶e jestem bita, nie masz poj臋cia co mnie w 偶yciu spotyka, my艣lisz 偶e mam 艂atwo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakim prawem wymagasz od policji wi臋cej ni偶 od siebie? Ty nie postepujesz zgodnie z prawem i obyczajem, dodatkowo twoja matka przez ciebie siwieje, to dlaczego 偶dasz, 偶eby policja zachowa艂a sie fair wobec ciebie? jestes g贸wniar膮 i tak zosta艂as potraktowana... i s艂usznie. Jednego nie wzieli tylko pod uwag臋, 偶e jeste艣 za g艂upia, 偶eby wyciagn膮c odpowiednie wnioski.

Udost臋pnij ten post

tylko, 偶e ty sama szukasz sobie takich sytuacji, bo my艣lisz ze nie robisz nic z艂ego. Sama jeste艣 sobie winna, a swoj膮 drog膮 bardzo naiwna, policjant poszed艂 by ci na r臋k臋 za kradzie偶 ? No prosz臋 cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha, czyli w sklepie mo偶na kra艣膰, tylko w banku nie? To jak ci kto艣 podpie/rdoli laptopa to wszystko b臋dzie w porz膮dku? Bo przecie偶 nie ukrad艂 w banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem jeste艣 typow膮 tzw. "ksi臋偶niczk膮" obra偶on膮 na ca艂y 艢wiat. Twoja Matka ma chyba jednak racj臋, 偶e spuszcza ci regularnie 艂omot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Glupi kotku, masz az za 艂atwo ! Dlatego nie rozumiesz..

Udost臋pnij ten post

nie , u niej jest lepiej, wed艂ug jej rozumowania ona uwa偶a 偶e kradzie偶 jest dopiero wtedy jak kogo艣 sie pobije i zabierze co艣 :P hehe, tekst dnia ! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dopy na 艣wiadectwie m贸wi膮 same za siebie. Tylko idiota mo偶e mie膰 same dopki na 艣wiadectwie. Twoja przysz艂o艣膰 jest na roksie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny kotek
Dzi臋kuj臋 za te kilka m膮drych wpis贸w, ja chc臋 co艣 zmieni膰 ale ci膮gle robi臋 to samo, jak zawsze chc臋 si臋 zmieni膰 to zawsze mnie jaka艣 kole偶anka, koledzy albo ch艂opak nam贸wi i wpadn臋 w k艂opoty. Co do szko艂y to z takich przedmiot贸w jak matematyka, chemia, fizyka jestem bardzo g艂upia i dopuszczaj膮ca to max moich mo偶liwo艣ci ale zgoda z innych mog艂a bym poprawi膰. A poza tym to mama mnie ju偶 nie kocha od jakiego艣 czasu i jej na mnie przesta艂o zale偶e膰, kiedy艣 by艂o inaczej, te偶 oczywi艣cie dostawa艂am ale mnie kocha艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 bym ci wsp贸艂czu艂a, gdybym nie wyczuwa艂a prowokacji. Jedna policjantka udaje 17latk臋 a reszta na nia naje偶d偶a, sprawdzaj膮c, jaka b臋dzie reakcja forumowicz贸w.

Udost臋pnij ten post