Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna kobieta ważacą 50kg nie jest gruba :)

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dla chcącego nic trudnego, ale dla ciebie cos nieosoagalnego bo kobieta pieknie wyglada z waga 50 i wiecej kg (do 60) a ty nie nawet nie mozesz temu zaprzeczyć, dlatego twoje stwierdzenie nie mozna uznac ani za sluszne ani za prawdziwe, bo nie masz zadnego przykladu popierajacego x I co mam wrzucić? Podobne zdjęcie jak te które wrzucił autor? Dopisać pod spodem jakieś kilogramy czy wystarczy jak powiem że ona waży iks kilo? Daj spokój. Podoba mi się pewien typ urody i konkretny typ figury. Nie są to takie jak w innym wątku głupek autor szczapy pokazywał ale daremne byłyby moje tłumaczenia bo dla niego mnie właśnie co on znalazł podoba. Po co udowadniać wiedzącemu o mnie więcej niż ja sam debilowi że jest nie tak jak jemu sie wydaje? Pamiętam jak kiedyś gdy wrzuciłem tutaj zdjęcie naprawdę ładnej dziewczyny pisaliście wszyscy że ładniejsza jest od wszelkich aktorek modelek tak zwanych celbrytek i w ogóle... Tak samo byłoby z figurą. Może kiedyś coś wrzucę ale nie obiecuję.

Gość gość
to wrzuć i napisz jaki ma wzrost i wage

Gość gość
Mam znaleźć w necie jakąś fotę i okiem fachowca jej wzrost i wagę dopisać? Autor wątku to robi ja nie będę.

Gość gośćMan
żadna kobieta ważąca 50kg-60kg nie jest gruba, tylko kretyn tak sądzi

Gość gość
gośćMan dziś żadna kobieta ważąca 50kg-60kg nie jest gruba, tylko kretyn tak sądzi x Tylko kretyn stwierdzi że ŻADNA.

Gość gośćMan
bo żadna, jak waży 50-60kg to jest szczupla