Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie tak cholernie samotna.. ide po piwo

Polecane posty

Gość gość

..... kto tez tak ma napije sie ktos ze mna

Gość gość
nie ... raz wypiłam piwo i mnie od dziwek powyzywano

Gość gość
a walic ich.. ;( ja jestem alkoholiczka dziewica i nie mam przyjaciol

Gość gość
zreszta faceci iech sobie piwko żłopią

Gość gość
ja bede niedlugo zeby sobie popic , trzeba nabyc troche.. jakiegos czteropaka

Gość gość
Mam w lodowce napilabym sie ale czuje ze cos mnie rozklada i wzielam ibuprom. Pic czy nie poc ale na wieczor?

Ja nie mam zamiaru) chlać, dwa cydry wypić i dziękuję :D Niech żyją ludzie samotni, przytulmy się wszyscy do siebie, żeby na sercu ciepło się zrobiło :)

Gość kto i co
dlaczego samotna? czekasz aż jakiś facet ( książe? ) zrobi ten pierwszy krok do ciebie?

Gość gość
baby są durne, same nic nie zrobią tylko czekają aż to chłop do nich podbije, a jak im się nie bardzo podoba to go olewają a potem płacz że samotne, buuuuuu

Gość gość
ooo cydr jest mniam :) nie czekam na ksiecia... bardziej na znajomych. Jakbym chciala to od zaraz bym miala kogos na seks/randke. A ja nie chce. Wolalabym paczke znajomych, najlepiej przyjaciolke :(

Gość gość
Nie bede od razu oczekiwala na faceta, nie majac nawet znajomych... kobiety jakos mnie nie lubia... Nie wiem, pewnie mam wiele wad jak wszyscy i moge odrzucac, ale cholera... ile mozna.

Gość gość
co sprawia, ze nie mozecie z kims zlapac "wiezi"? niby lubi sie ta osobe, a ma sie na nia wyj****e.. jak to jest, ze niektorzy maja tylu przyjaciol...

Gość gość
zadna ksiezniczka ze mnie xd nie mam jak takiej zgrywac xd sama nie pojde np. do pubu...

Gość gość
tez jestem samotna, stracilam przyjaciol... juz 3 miesiac sama..

Gość gość
gosc 17:40 i jak sobie z tym radzisz? ja sie boje, ze na glowe dostane czasem :( jeszcze nie jest tak zle, ale z kims trzeba pogadac, zeby sie nie nabawic jakiejs schizofrenii :(

Gość gość
Tez stracilam przyjaciol.. nie wiem czy wlasciwie to kiedykolwiek byli przyjaciele. Ludzie zazwyczaj maja na mnie wywalone, no ale nie zmusze nikogo, zeby nie mial wywalone.

Gość relaks pomaga
albo trafiacie na poj/ebanych ludzi albo to wy jesteście po/j****i, jedno do wyboru. Do lusterka popatrzcie i spytajcie się tego siebie. A może jesteście zbyt wybredni nie akceptując zalet i wad innych? albo po prostu nie macie ciekawej osobowości i jesteście nudziaże?? czas postawić sobie wiele pytań.

Gość gość
nudziarze jak juz nudziara to ja jestem by sie zgadzalo i p******a tez jestem no ale nie bardziej niz ludzie mnie otaczajacy...

Gość logika pierwsza
znajomości działaja w 2 strony, jak tylko jedna ciągle wyciąga ręke to się to rozpada, tak to zawsze jest

Gość gość
Ja jestem nudziara, a ludzie są interesowni. Nie lubią człowieka za nic. Trzeba mieć ciekawą osobowość, żeby zdobyć przyjaciół.

Gość gość
a mi z kolei czesto ludzie wydaja sie nudni... sama moge byc nudna ale cholera nie tylko ja jestem nudna, sa przeciez nudziarze, nie zamykajacy dziobow, jakie oni p*****ly gadaja, a wszyscy ich lubia

Gość gość
gosc 17:40 i jak sobie z tym radzisz? ja sie boje, ze na glowe dostane czasem jeszcze nie jest tak zle, ale z kims trzeba pogadac, zeby sie nie nabawic jakiejs schizofrenii x szczerze mowiac kiepsko, oprocz rodziny to nie mam nawet do kogo mordy otworzyc. przyjaciolke stracilam, kontakt urwal sie z dnia na dzien, a co za tym idzie, z reszta znajomych tez kontakt nagle zamilkl. stracilam motywacje, ochota na wychodzenie z domu tez przeszla - bo do kogo tu wyjsc?

Gość gość
17:57 tez mam tylko rodzine.. przyjaciolki raz sa raz ich nie ma, wlasciwie to nawet czesto wstydze sie spotykac, bo nic nie robie ze swoim zyciem, mam wakacje i nic mi sie nie chce, jestem beznadziejna.

Gość gość
ja nawet nie mialabym do kogo wyjsc.. ale tak to jest, ludzie przychodza potem odchodza.. przez to wszystko nabawilam sie bezsennosci, nawet nie wiem czy nie jakis fobii.. ale ty przynajmniej jakis znajomych masz, ja nie mam nikogo, doslownie, procz ludzi z ktorymi dziele sie tylko i wylacznie slowem "czesc"...

Gość gość
no niby kogos mam, ale czesto dowartosciowuja sie moim kosztem, ze jestem bardziej nieogarnieta od nich, meczy mnie to :( tez mam jakas bezsennosc i zastanawiam sie, po co mam wstawac

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
tylko kup to piwo konkretne jakieś i w odpowiedniej ilości ;)

Gość gość
ooo cydr jest mniam usmiech.gif nie czekam na ksiecia... bardziej na znajomych. Jakbym chciala to od zaraz bym miala kogos na seks/randke. A ja nie chce. Wolalabym paczke znajomych, najlepiej przyjaciolke smutas.gif x co to za wynalazek cydr pierwsze słyszę ?:O

Gość gość
taaaa wzielam jakies "strong" a 6 procent tylko... cholera troche mam kasy odlozonej moze by gdzies pojechac calkiem sama chociaz pewnie same parki a nie jestem zwolenniczka "przygod" :/