Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość tak

Brzydze się nastolatek..

Polecane posty

Gość Gość tak

Tak, jestem prawiczkiem ale mam dopiero 19 lat. Nie jestem brzydki, choć i tak nikt mi w to nie uwierzy. Nie ważne. W związkach już wiele razy byłem, jak to w gimnazjum i liceum. Od roku, brzydze się tymi nastolatkami.. Przecież to nic nie ma, ani w głowie, ani w ciele. Ich ciała w ogóle nie są seksowne. Tylko w ubraniu, bo ubierają te leginsy które tylko im modelują d**e a po ich zdjęciu to wyłazi samo gowno. Ze znajomymi, gdy siedzimy gdzies w mieście, na rynku czy imprezie to zawsze przypelętają się 3/4 psiapsiółeczki. Koledzy od razu się ślinią i jarają, a ja nie zwracam na nie uwagi. Nic nie robię, bo to jest gowno warte zadawać sie z tymi zdzirami. Każda w dodatku wydaje się p********a tysiące razy przez dziadów za kase.. Nie ważne gdzie, w jakiej sytuacji itp, bo Tylko gdy widzę idzie jedna bądź kilka tych zdzir, rzygać mi sie chce. P*****le, w życiu nie będę już wiązał się z żadną z takich pustaków. Możecie hejtować itp. Mam to gdzies. Skończę sobie studia za parę lat i będę se jeździł tylko na d****** W d***e mam te latawice, które łażą po tej ziemi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować