Gość Gość tak Napisano Sierpień 22, 2015 Tak, jestem prawiczkiem ale mam dopiero 19 lat. Nie jestem brzydki, choć i tak nikt mi w to nie uwierzy. Nie ważne. W związkach już wiele razy byłem, jak to w gimnazjum i liceum. Od roku, brzydze się tymi nastolatkami.. Przecież to nic nie ma, ani w głowie, ani w ciele. Ich ciała w ogóle nie są seksowne. Tylko w ubraniu, bo ubierają te leginsy które tylko im modelują d**e a po ich zdjęciu to wyłazi samo gowno. Ze znajomymi, gdy siedzimy gdzies w mieście, na rynku czy imprezie to zawsze przypelętają się 3/4 psiapsiółeczki. Koledzy od razu się ślinią i jarają, a ja nie zwracam na nie uwagi. Nic nie robię, bo to jest gowno warte zadawać sie z tymi zdzirami. Każda w dodatku wydaje się p********a tysiące razy przez dziadów za kase.. Nie ważne gdzie, w jakiej sytuacji itp, bo Tylko gdy widzę idzie jedna bądź kilka tych zdzir, rzygać mi sie chce. P*****le, w życiu nie będę już wiązał się z żadną z takich pustaków. Możecie hejtować itp. Mam to gdzies. Skończę sobie studia za parę lat i będę se jeździł tylko na d****** W d***e mam te latawice, które łażą po tej ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach