Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po takim zachowaniu, nawiązałabyś jeszcze kontakt z tym facetem?

Polecane posty

Gość gość
Mienęły dopiero 3 dni. Nie odzywaj się do niego. Skoro wcześniej zrezygnował z tej znajomości, to teraz niech działa. Twoja postawa jednak powinna byc taka, że na nic nie licz i nie rób sobie nadziei, bo możesz się przejechać. Podejdź do tej znajomości na luzie.

Gość gość
A dlaczego nie trzyma się kupy, właśnie się trzyma. Poklocil się chciał zacząć z inną ale się pogodził.

Gość gość
Mienęły dopiero 3 dni. Nie odzywaj się do niego. Skoro wcześniej zrezygnował z tej znajomości, to teraz niech działa. Twoja postawa jednak powinna byc taka, że na nic nie licz i nie rób sobie nadziei, bo możesz się przejechać. Podejdź do tej znajomości na luzie.

Gość gość
faceci nieraz tak robia.lapia 2 sroki za ogon.

Gość gość
DOPIERO 3 dni? Nie żartuj sobie, jak facetowi by choć troszkę tu zależało to zadzwoniłby w sekundzie po smsie. Poza tym to że nie odpisał na smsa jest bardzo nieładne.

Gość gość
chyba mu nie zalezy.

Gość gość
no raczej:-)

Gość gość
gość dziś DOPIERO 3 dni? Nie żartuj sobie, jak facetowi by choć troszkę tu zależało to zadzwoniłby w sekundzie po smsie. Poza tym to że nie odpisał na smsa jest bardzo nieładne. x Zachowujesz sie jakbys byla jego kobieta albo jakby mocno Ci się zdeklarowal. Obudz się kobieto. Nie mieliscie kontaktu 3 miesice, wiec nie licz na to, ze teraz od razu bedzie cale dnie z Tobą smsowal. Na razie to masz status znajomej, wiec nie paniku, ze 3 dni nie odpsuje. Widocznie ma swoje sprawy, anie jest w Tobie wielce zakochany, aby mial cale dnie rozmyslac o Tobie i pisać co chwilę. Nie zalezy u w ten sposob na Tobie.

Gość gość
kiedys tez napisal do mnie facet po jakims czasie.ja mu odpisalam i na tym sie skonczylo. ja nadal o nim mysle.ale juz nie napisze .

Gość gość
Ale uważam że powinien odpisać na smsa a nie znowu olać.

Gość gość
podoba mi sie jeden facet.ale nie napisze do niego.

Gość gość
tak.powinien odpisac.

Gość gość
Nie jestes jego priorytetem, wiec pewnie zwyczajnie zapomnial o tym, ze mialby Ci odpisac. Daj sobie spokoj.

Gość gość
ch...mu w d..

Gość gość
daj sobie z nim spokoj.

Gość gość
jest tylko jedna jedyna rada zadne inne nie dzialaja. On chce wyczuc czy dala bys mu od czasu do czasu- nie mozesz dzwonic.On sie odezwie na pewno-powiedz ze masz chlopaka i dobrze ze cie zostawil bo bys tego nowego nie poznala.Podziekuj za tel. i powiedz ze nie mozesz robic swojemu chlopakowi pezykrosci utrzymujac kontakt z ex- Mozesz zrobic inaczej jak chcesz zostac dziewczynka na sex. Zostawiajac cie -okreslil sie ze nic do ciebie nie czuje- nie licz na cud- bo drogo za to zaplacisz.

Gość laska 30 dobra rada
co za beznadziejny przypadek:o olej faceta, chce miec kolo ratunkowe facet, ktore zalezy na kobiecie nie bedzie sie tak zachowywal tego kwiatu pol swiatu

Gość gość
Gdyby liczył na seks to by działał, a nie olewał:-)

Gość gość
Nie jak dziala na kilka frontow jakby mu zalezalo na niej, to juz by dawno dzialal!

Gość gość
Nie jak dziala na kilka frontow jakby mu zalezalo na niej, to juz by dawno dzialal!

Gość gość
tak, ostro dzialal na wyjezdzie:D Autorka byla mu wtedy zbedna

Gość gość
niektórych facetów powinno się utylizować🖐️

Gość gość
No to cie przebije ! Byłam z facetem półtora roku.. Nagle zniknął bez wyjaśnienia. Pomyslałam ze trudno, nie chce mnie, jego strata. Trochę pocierpielam, minęło, odzyskałam równowagę. I uwaga! Po prawie 3 latach dostaje smsa od niego! Jakby nigdy nic, milutki, pyta co u mnie... Chce sie spotkać bo tęsknił za mna bardzo.:/ Ok odpisałam ze u nie ok... Ale nie ma sensu sie spotykać. Olałam. Minęły 2 miesiące, nie odezwał sie więcej. Powiem tak: CHUJ Z NIM :D

Gość gość
23:20 ale s******l🖐️

Gość gość
Dwa razy byłam w swoim życiu w związku i powiem wam jak ci faceci o mnie zabiegali. No więc byli jak w jakimś amoku, dzwonili, smsowali, rozmawiali przez telefon godzinami. Nigdy nie musiałam robic pierwszego kroku na początku znajmości bo oni dzwonili codziennie a nawet kilka razy dziennie. Jak facetowi zależy to szaleje a nie znika czy nie odpisuje na smsa.

Gość gość
To za mna nigdy nikt nie szalał :(

Gość gość
Po co drugi raz zakładasz ten temat? Aż tak cię boli ze cie olał? Mało miałaś odpowiedzi?

Gość gość
Co taki facet sobie wtedy mysli i po co wraca?

Gość gość
wrocil bo sobie przypomnial o tobie