Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o tej Ukraince?

Polecane posty

Gość gość
Nie da sie zabronić Ukraincom czczenia faszystów. Dla dużej części z nich to bohaterowie narodowi i nic tego nie zmieni. Na Łotwie też sie stawia pomini batalionom SS ale u nas nikt sie nie oburza, bo łotewskie SS nie walczyło na teranach Polski. Poza tym w bardzo dużej ilości krajów czci sie zbrodniarzy politycznych. Na Ukrainie Bandere, w Rosji Stalina, we Francji Napoleona, w Anglii Henryka VIII i Elżbietę I, w Polsce Piłsudskiego, a w USA generała Shermana. Może nam sie to nie podobać ale nic tego nie zmieni.

Gość gość
Prowokatorze nie zestawiaj Płsudskiego ze Stalinem ...Jak takiś ukraiński nacjonalista to won do Doniecka a nie tu pitolić .

Gość gość
Co znaczy zachowywać się godnie i rozumnie, to Ukraina nic mam nie zrobi?

Gość gość
A czym sie różni Piłsudzski od Stalina? Ilością ofiar? Nic dziwnego, Stalin rządził dużo większym terenem i brał udział w II Wojnie. Obydwoje byli dyktatorami, którzy nie stronili od zbrodni w celu realizacji swoich politycznych celów. Dla Ukraińców i Białorusinów Piłsudzki to to samo co dla nas Bandera.

Dla tej panny godne i rozumne popieranie tzw ,,ukrainy'' to nic innego jak olewanie NS-owskich degeneratów z misantrophic division i prawego sektora .Nie przepadam za Legią ,ale za doping w Kijowie -respect!! Bandera chuj bandera chuj bandera chuj ,bandera chuj! Jebać upa i banderę hej hej,jebać upa i banderę hej!!!

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że prawy sektor, to organizacja wspierana przez bogatych żydów z USA. Co do Legii, to niestety qrwy bez honoru z Dynama, wjechały w nich dzień później ze sprzętem.:o Parafrazując tekst Agressivy 88, "Bandera ch/uj, tchórz i gnój na kradzionych taczkach, Pije, pali konia wali w du/pie ma robaczka".

Gość gość
To zależy, bo mamę mojego wujka, brutalnie zamordowali. Na szczęście wujka zdążyła wrzucić na strych, dzięki czemu przeżył, ale jąka się do tej pory.

Gość gość
F**K BANDERA!

Gość gość
Nie wiem ale mam wrażenie że to prowokacja Putina, tak czy innaczej banderowcy to zbrodniarze.

Gość nacjonalista1995
A mi się nie wydaje.Ta laska pisała na swoim profilu(widziałem to,dopóki mnie nie zablokowała),że napisała to ,,pro fanatov Legiji''.A to,że śpiewała hymn ukraińskich nacjonalistów o ukrainie ,,od donu do sanu'' to też fakt.Dlatego trzeba jebać banderowców.

Gość gość
Wyglada na wredna.... Jak to Ukrainka :D

Gość gość
Jeszcze Zoriana będzie klękać do miecza polskiego pana.:classic_cool:

Gość gość
taka prawda...