Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o tej Ukraince?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o wolontariuszkę ukraińskiego batalionu ochotniczego Azow- Zoriane Konowalec. Na koncie pewnego portalu umieściła następujące słowa: „Jeszcze Polska nie zginęła, ale zginąć musi, jeszcze Polak Ukraińcowi buty czyścić musi". Przykre,bo wielu Polaków pomaga Ukraińcom i taka jest wdzięczność niektórych osób.

Gość gość
Mógłbyś dać linka?

Gość gość
Piszę z telefonu i nie za bardzo mogę go go wkleić.Przeczytałam to w Fakcie.

Gość gość
nagłaśniać!

Gość gość
niech siedzi na swojej ukrainie i do nas sie nie zapuszcza upowska sucz

Gość gość
na front z nia

Gość gość
Matko ale ładna, boję się ,że mogłaby mnie omotać i zdradziłbym Polskę:(

Gość gość
A jak ja się negatywnie wypowiadam na temat UPAiny, to jestem brany za oszołoma, a tu sami widzicie, że to wrogi Nam kraj.

Gość gość
Poniżej przeciętnej, parszywy ruski typ urody, dziwne, że nie ma tlenionego blondu....

Gość gość
W jaki sposób zostało to potwierdzone, że słowa jaki i profil jest jej, oraz Czy Lis z Karolakiem nie brali w tym udziału?

Gość gość
Już bronia ukraińskich koorew

Gość gość
Znacie hymn Bandery? Jak nie, to radze się z nim zaznajomić.🖐️

Gość gość
Polskich też bym bronił! Chce miwć pewność, że nie jest to manipulacja np. ruskiej sabaki

Gość gość
Mało to na forum tych kooref co się kształcą za nasze podatki a gardzą Polakami i śmieją im się w twarz? Ukraińskie ścierwa do gazu. Putin wie co robi.

Gość gość
Z pewnością to wina Rosji. Jesteście niepoważni, ale co tam Kijów- Warszawa.............. .

Następne 100 mln euro Polska powinna dać Ukrainie w podzięce za takie postawy.

Gość nacjonalista1995
100 to za mało,500 to minimum.

Gość gość
Ja to wiem i nienawidzę upaincow tak samo jak imigrantow arabow a może nawet bardziej bo w arabowie jeszcze w historii nie mordowali tak Polakow jak wstretna dzicz ze wschodu

Gość gość
Nie jest ladna, przeciętna, zwykla uroda, wielki kinol jak ziemniak, tylko włosy ma ladne. Mam nadzieje, ze dostanie raka

Gość gość
Ukrainska blać niech spada na szose. A wy debile żon ukrainek szukacie haha co by was na snie wykastrowaly :D

Gość gość
Stare zamożne dziady szukają młodszych ukrainek, jakoś nie zauwazylem żeby młodsi faceci szukali ukrainek a tu stare dziady nie siedzą więc raczej zarzuty z doopy wzięte.

Gość gość
Śliczne ma oczy, bardzo ładna dziewczyny, już nie pieprzcie głupot zazdrosne kaszaloty.

Gość gość
możemy gadać na dziewczynę, lepiej zastanówmy się skąd to się wzięło jest jest jeszcze młoda wtedy ludzie mają radykalne poglądy nie zawsze prawicowe, młodzi Ukraińcy mają spaczoną wiedzę na temat historii i jest to wina prezydenta Juszczenki i czasów jego rządów, nawet młodzi Polacy lub młodzież polskiego pochodzenia potrafi czcić paradować z czarno czerwoną flagą.

Gość gość ggg
To tylko świadczy o jej głupocie, bo Polska nie jest zagrożeniem dla Ukrainy. Jej politycznej głupocie i jej środowiska. Historycznie było tak, że Ukraina nie była samodzielnie poważnie Polsce zagrozić i tak pozostanie. Tylko w sytuacji, gdy Rzeczpospolita została pokonana, Ukraina, może lepiej powiedzieć Ukraińcy i to nie wszyscy, ale istotne politycznie ugrupowania, uderzyły w Polaków. W interesie Polski jest słaba Rosja, więc warto Ukrainę popierać, ale ROZUMNIE. Ukraina nic nam nie zrobi, jeśli będziemy zachowywali się godnie i rozumnie, bo jest słaba i zagrożona przez Rosję, naszego wroga największego obok Niemiec. Należy dobrze się zastanowić, nad formą pomocy i nad polityką wobec Ukrainy, tak aby, takie wypowiedzi wyciągać na wierzch i publicznie żądać od Ukrainy, aby stłumiła tego rodzaju środowiska, które brną w paskudną sprawę i zbrodniczą tradycję.

Gość gość
Ale afere robicie o jedną nastolatke. W każdym kraju są jacyś naziści/faszyści, a na Ukrainie jest ich szczęgólnie dużo. Robicie na nią nagonke, a przecież co trzeci mieszkaniec zachodniej Ukrainy by sie z nią zgodził.

Gość gość
Masz rację, nie wiem czy co trzeci, czy co piąty, ale wielu by ją poparło. Właśnie o to chodzi, by nagłaśniać tych, którzy obnoszą się z takim poglądami. To jest zaniedbana straszliwie sprawa.