Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Bóg jest wielki

Polecane posty

dał mi na tacy to co chciałam i jeszcze z nawiązką... dziękuje Ci Boże że spełniasz moje prośby mimo iż ja cię zawodze... PS.ten dzień skonczył i zaczał nowy dla mnie cudnie :)

Nie sądzisz, że to nienajlepsze miejsce na podziękowania? Zresztą uduchowiona ekshibicjonistka, to mało przekonująca postać.

Gość gość
Wtedy w lipcu gdy pomodliłaś się za mnie, gdy Cię o to poprosiłem, też zaczęło wszystko iść ku lepszemu. Teraz znów nieco nie po mojej myśli, ale nie można mieć wszystkiego, a poza tym i tak nie jest źle.;)

Gość gość
Zgrzeszylas przeciwko Bogu i jeszcze za to dziekujesz słabe to Poza tym powinnas się modlic osobiście i przepraszac jednocześnie a nie obmosic się z tym na forum Nie rozslawiaj nas chrzescijan tak niechlubnie :O

wiem ze miejsce jest nie odpowiednie, więc i tak ograniczam moje wywody tutaj, chciałam tylko dodać ze wystarczy mieć Boga w każdej chwili zycia a on nas też nie zostawi, dlatego ja mieszam go tez w sprawy damsko męskie, jednakowoż o Bogu wtedy nie zapominam kiedy już mam czego chciałam.

Gość gość
od dzisiaj będę się modlił gorliwie żeby ten chłopczyk przejrzał na oczy i zostawił taką tępą dziwke. Najlepiej z 3 bachorem :-)

Gość gość
A ty czemu nie w kościele nawiedzona?

gość dziś sa rzeczy ,o ktorych nie bede pisac!?odbiera sie im pewna magicznosc:))