Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na wory pod oczami dla młodej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i worki pod oczami. Nie jest to raczej efekt przemęczenia czy choroby (chociaż w takich momentach worki się powiększają), większosc rodziny od strony taty jest obdarowana tym workowatym typem urody. Szukałam jakiś kremów, jednak większość jest dla mojej skóry "za bogata". Albo panie w aptekach chciały mnie naciągnąć na drogie kremy dla starych bab, albo kremy na worki pod oczami dla młodych dziewczyn nie istnieją. A może jest jakiś trwały, mało inwazyjny zabieg na worki pod oczami? Czytałam w internecie o wielu sposobach, m.in. laser, jednak nie wiem czy są to efekty stałe czy tymczasowe. Gdybym miała wybierać, wolałabym efekt trwały.

Gość gość
Śpij lepiej i wrzuć na luz... Nie idealizuj się.

Gość gość
Z takimi radami to z forum mogę jedynie wyprosić.

Gość gość
gość dziś Żałosny lamusie, to jest forum o zdrowiu i urodzie a ja nie pod pierwszym postem widzę te "złote rady". Rzygać się człowiekowi chce. Masz raka - umrzyj, masz trądzik - pogódź się z tym. Tak lamusie, tobie już podziękujemy.

Gość gość Millena
Tu akurat można zastosować produkt ze specjalnym przeznaczeniem pod oczy firmy Biocosmetics-Polska. Moja mama go stosuje i jest bardzo zadowolona

Gość gość
To masz zasmarkańcu pecha. Ja mam 40 lat i żadnych worków nie mam. Z takimi worami, to w moim wieku nie będziesz wyglądać jak stara baba tylko stary dziad:).

Gość CatherineBashir
Spróbuj płatki hydrożelowe pod oczy Wine Therapy Efektimy

Gość gość
Co na wory u młodej osoby? Badania na nerki.

Gość gość
Mam ten sam problem, co prawda jestem od ciebie trochę starsza bo mam 28 lat, ale worki pod oczami zawsze były moją zmorą. Nic mi nie pomagało, ani odpowiednia dieta, ani odpoczynek, sen...po prostu nic, aż koleżanka poleciał mi serum Luminesce firmy Jeunesse, który działa cuda. Spróbuj może tobie też pomoże. www.mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL