Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego sa dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

okrycie kapielowe z kapturkiem? Po co? Nie może być zwykły ręcznik?

Gość gość
po to, żeby znów wydoic rodziców z kasy, używam od początku normalnego ręcznika i nie widzę żeby dziecko było z tego powodu pokrzywdzone

Gość gość
taki bajer, zwykły ręcznik wystarczy

Gość Jedynaczka4
Ja również używam zwykłego ręcznika i nie kupowałam żadnych wydumanych okryć z kapturkiem.Wymyślają żeby wydoić kasę.

Gość gośćop
Jest to jeden z gadżetów których wiele dla dzieci , który ułatwia życie ale możne się bez niego obejść i tyle.

Gość gość
no wlasnie dlatego pytam.. :/ nawet polozna nie potrafila mi odpowiedziec oO

Gość gość
Bo są o wiele wygodniejsze a wcale nie kosztują więcej niż zwykły ręcznik. Ale jak ktoś żałuje paru groszy na rzeczy dla dziecka to dla mnie porażka :O

Gość gość
nie żałuję dla swojego dziecka na nic, ma wszystko nowe i dobrych firm, ale nie widzę powodu żeby kupować okrycie kąpielowe za 50 zł, kiedy mogę zwykły ręcznik za 20

Mam okrycia z kapturkiem za 20 zł/szt. Lubię, są wygodne itd Niczym się nie różnią od zwykłego ręcznika.

Gość gość
Chociażby właśnie z uwagi na ten kapturek, który ma dziecięcy motyw. Dlaczego pytasz akurat o ręcznik?

Gość gość
Dlatego że z kapturkiem dziecko od razu można całe okryć. Przy noworodku ma to znacenie przy wychodzenia z chłodniejszej łazienki

Gość gość
tak z ciekawosci pytam. Nie zal mi pieniedzy na dziecko, chcialam tylko dowiedziec sie dlaczego taki jest niezbedny. Recznik zwykly tez mozna kupic z dzieciecym motywem - to nie jest argument ;)

Gość gość
I tak trzeba kupić ręczniki dla noworodka, a ten kapturek otula całą główkę od razu, ja kupiłam i to 2 porządne w cenie ok 80zł jedna sztuka, nie czuje się wydojona, czuje, że mam dobre wykonane w 100% z bambusa ręczniki dla noworodka, które są świetnej jakości, nie zaśmierdną i spełnia swoja funkcje w 100%. Jak bym chciała oszczędzać, to bym sobie dziecka nie planowała.

Gość gość
ja mam 3 z kapturkiem i jestem zadowolona tyle samo bym dała za zwykły recznik, wiec wole z kapturkiem.