Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziś się zastanawiam ..

Polecane posty

Gość gość
Nie, jeżeli w najbliższym czasie komuś okażę to tylko Jemu, wy macie swoje dziewczyny czy tam chłopaków, a ja nie szukam przygód. Wybaczcie ;)

Gość gość
cnotka to idź nie chcesz się bawić

Gość gość
Niestety ;)

Gość gość
takie zabawy wsadź sobie w dupę

Gość gość
04:23 Oj miałem taki zamiar ja gdzieś wyciągnąć, ale już za późno. . w pracy hmm... nie wiem wydawało mi się to fajne i podniecajace. Wyobrazałem sobie nasz sex jak ją atakuje w firmowej łazience a ona nie może mi się oprzeć. Wtedy byłoby łatwiej gdzieś wyciągnąć bo wiedzialbym na czym stoje.. ale nie udalo się spelnic marzeń. .

Gość gość
seks w kiblu, jaki ty potrafisz być romantyczny, to szczyt marzeń każdej galerianki tam szukaj szczęścia!

Gość gość
Kolejnym razem idź za mną do toalety, mogę niby przez pomyłkę wejść do męskiej i możemy się tutaj na to umówić. Po co mam zadowalać się sama skoro Ty jesteś obok a ja mogę pomóc Tobie;) Tak, mam trochę takich zboczonych marzeń i dotyczyły one Twojego udziału. Tak długo czekałam, że nie opierałabym się a są godziny kiedy nikogo nie ma, jedynie sprzątaczka może wejść. Idę, do wieczora!

Gość gość
podnieca mnie sex z myślą, że cicho bo zaraz ktoś się pojawi niezła dawka emocji