Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma rację, ja czy przyjaciółka?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa może wydać się głupia, ale koniec końców nie wiem, czy ja przesadziłam, czy jednak mam rację. Moja przyjaciółka spotkała się ostatnio ze trzy razy z jakimś gościem, facet się nią bardzo zauroczył. Ona jednak stwierdziła, że nic do niego nie ma, spotkała się z nim i powiedziała, że mogą być znajomymi. Facet się zmartwił, a ona stwierdziła, żeby się odezwał do niej, jak już trochę ochłonie. Zadzwonił następnego dnia, kiedy była akurat na spacerze z koleżanką. Ona z początku nie chciała odebrać, ale koleżanka namówiła ją, że sama odbierze i porozmawia za nią. Odebrała i zaczęła gadać - chłopak się nie zorientował, że rozmawia z kimś innym. Później moja przyjaciółka przejęła słuchawkę i zaczęła z nim gadać. Kiedy mi powiedziała, jak to załatwiły i że pozwoliła tej dziewczynie z nim rozmawiać, to stwierdziłam, że zachowała się jak świnia, bo to było upokarzające dla tego chłopaka, i chyba sama nie chciałaby, aby jakiś facet ją tak potraktował. Usprawiedliwiała się, że tylko przez chwilę dała jej rozmawiać, a kiedy powiedziałam jej, że mimo wszystko to było nie fair, rzuciła słuchawkę i się do mnie nie odzywa. Kto ma rację według was?

Gość gość
wiem, że to nie jest moja sprawa - każdy ma własny rozum i robi to, co mu pasuje. Ale jak dla mnie to była strasznie sukowata zagrywka. Facet wynurza się przez telefon, mówi o uczuciach, a ona pozwala, aby koleżanka się temu przysłuchiwała...

Gość gość
nie wiem, ale widocznie miała powody aby tka zrobić

Gość gość
Kolezanka nie zachowala sie ladnie bo zakpila sobie po prostu z tego chlopaka. Widocznie Ty jestes bardziej uczciwa od niej. Daj sobie spokoj z taka kolezanka bo to manipulantka, najpierw kpi z chlopaka a teraz obraza bo zwrocilas jej uwage. Lubi jak kazdy jest jej pod porzatkowany, a gdy wyraziłas swoja dysaprobate to juz jestes zła.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
ona jest raczej podatna na to, co ktoś powie. Pewnie nie dałaby tego telefonu, gdyby koleżanka nie mówiła, żeby przekazała słuchawkę, to sobie z nim porozmawia. W każdym razie trochę się na niej zawiodłam.