Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Szukam chętnych do wspólnego wyrywania Brunetów

Polecane posty

Zreszta jak by FM byla zainteresowana to kulaby zelazo poki gorace, a ona wybrzydza, a ze motor, a ze nudny, sraki i owaki. A terasz jeszcze odwraca kota ogonem...

Gość Albert Faja
BINGO nic dodac ,nic ując

Gość gość
mdmfkfkfk

Gość gość
mrfjrnngntgn

"fikula jak ja pisałem powaznie ,to ty z jakims motorem wyskoczylas normalnie jak dzieckosmiech.gif wczoraj z koncertem disco polo jak wieśniara " To ty wyskoczyłeś z koncertem disco polo, tak samo jak zapytanie czy ma motor wziąłeś jako obrazę. To ty wszystko przeinaczasz, żeby wyszło an twoje. :O

gościówa, jedyna osoba która odwraca kota ogonem jest Albert, przytoczyłam ci cytat na życzenie, jak chciałaś

gościówa ja jestem zainteresowana, ale to nie znaczy że biorę w ciemno i obiecuję miłość po grób.

"fikula jak ja pisałem powaznie ,to ty z jakims motorem wyskoczylas normalnie jak dziecko" nie wiem co niestosownego jest w pytaniu czy ma motor, równie dobrze mogłam zapytać np. o rower czy auto.

Albercie ostatnio strzelasz fochy non stop, o wszystko. I jeszcze przypisujesz mi zachowania i słowa, które nie są moje. Nie wiem co się dzieje z tobą :(

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p