Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Szukam chętnych do wspólnego wyrywania Brunetów

Polecane posty

Nie oceniaj tak Fikus. Mam kolezanke ktora tez miala takie konta. Fajna dziewczyna, po prostu szukala milosci.

Gość gość
no i zaczynaja sie schody...

Też miałam konto, stąd też oceniam, bo wiem kogo tam mozna spotkać. Nie mówię że oni są źli, to mili faceci, ale nei wiedza czego chcą.

Gość Albert Faja
fikula nie zawsze konto na sympati polega na tym ,ty tez nie wiesz czego chcesz ,każdy jest ostrożny w tych czasach ,po co sie sparzyc lub totalnie rozczarowac,teraz nawet jest program rolnik szuka żony i tez masz ich za nieudaczników

Albert ta cała symaptia to jak supermarket, facet ma co tydzień świeży towar, nie traktuje żadnej znajomosci zbyt serio.

Gość Albert Faja
teraz to każdy nie wie czego chce ,musi jeb/nac jak grom z jasnego niebia i wtedy wiadomo to ten, to ta i wszystko gra

Gość Albert Faja
dokładnie fikula ,tylko nie zawsze sa tacy ludzie ,są jednostki które szukaja naprawde kogos na całe życie i napewno tez są rozczarowani tymi portalami

Gość Albert Faja
co ci mam napisac sprzataja ,czasem gotuja , chodza do pracy ,spia ,dbaja by wszystko opłacic ,czasem się spotkamy poimprezujemy,piora sobie ,prasuja tylko prawdziwej milosci brak ,zabawke to mozna miec na kazdym kroku

tacy trochę nudziarze z tego opisu :P a ma któryś motor, bo ja nigdy nie jechałam a zawsze chciałam

Gość Albert Faja
kuzwa fikula ,to nie nastolatki ,mają auta ,ale u mnie na osiedlu są takie małoletnie wymoczki co na ogarkach śmigaja moge cie skumac:D

tacy trochę nudziarze z tego opisu jezyk.gif a ma któryś motor, bo ja nigdy nie jechałam a zawsze chciałam X No kuzwa...

Gość Albert Faja
widzisz fikula ty sama nie wiesz czego chcesz czy powaznego zwiazku ,czy zabawy na etapie 18-latków:D

No ja pisałam przecież że nabrałam dystansu, nie chcę ślub dzieci i niewola dom praca do konca życia. Chcę żyć.

Gość Albert Faja
fikula to może hulajnoga wchodzi w gre :D

Gość Albert Faja
pytanie czy ty tez nie jestes nudziara ,opowiedz nam jakąs szaloną historie ze swojego zycia ,lub co robisz na codzien:D:D:D:D twoje hobby ,zainteresowania:P

Gość Albert Faja
w górach nie dosiadłas barana ? może chociaż kóżki?

Gość gość
FM wraca z pracy wlancza kafe i pierdzi w stolek