Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Szukam chętnych do wspólnego wyrywania Brunetów

Polecane posty

Gość Albert Faja
ty niechcesz rodziny ty pragniesz kogos na motorze i nieodpowiedzialnego młokosa :P twoje priorytety sa na miano niewyżytej nastolatki ,lub dorosłej kobiety uwięzionej w ciele dziecka:O

Tak, nie chcę jeszcze rodziny. Dla mnie to nei ta kolejność. Najpierw trzeba sie zgrać, razem coś przeżyć, wiedzieć że to jest ta osoba. Nie widze powodu by w moim wieku rezygnować z imprez, wyjazdów wakacyjnych czy weekendowych w imię bycia dorosłym.

fikula zaden dla ciebie nie bedzie wystarczajaco brunetny wiec albert sam sobie zawiazal petle na szyje :D

Nie widze powodu by w moim wieku rezygnować z imprez, wyjazdów wakacyjnych czy weekendowych w imię bycia dorosłym. X A co to ma do rzeczy? Mozesz sie nawet hajtnac z kuzynem Alberta i wciaz robic to co opisalas, tyle ze razem.

Gość Albert Faja
polecam ci macka ,pasujecie do siebie pod tym wzgledem :D tylko w koncu dogadajcie się jakos

Gość Albert Faja
Salut nie uwazasz że petle ukręciła na siebie fikula ,podbija do macka i nic jej nie pyka :D

gościówa, no ale Albert uważa że to niepoważne i że jak chcę mieć życie to powinnam poszukać młokosa.

gościówa, no ale Albert uważa że to niepoważne i że jak chcę mieć życie to powinnam poszukać młokosa. X Gdzies to przeczytala?

Maćka zostawiam Oli, czuję tu wielka chemię, nie mozna stać na drodze takiej miłości :)

gościówa między innymi tu: "ty niechcesz rodziny ty pragniesz kogos na motorze i nieodpowiedzialnego młokosa jezyk.gif twoje priorytety sa na miano niewyżytej nastolatki ,lub dorosłej kobiety uwięzionej w ciele dziecka"

Gość Albert Faja
fikula woli solo ,nikt nie spełni jej wymagan:( kafeteria by bez niej zdechła

Gość Albert Faja
kupiła po drodze z pracy gazete brukową:D

Gość Albert Faja
fikula jak ja pisałem powaznie ,to ty z jakims motorem wyskoczylas normalnie jak dziecko:D wczoraj z koncertem disco polo jak wieśniara

Gość gość
paskudy tak maja albercie udaj***abochlop ksiezniczke