Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Szukam chętnych do wspólnego wyrywania Brunetów

Polecane posty

Gość Albert Faja
To co robisz po pracy ciekawego? może nas zarazisz swoją pasją:)

"To co robisz po pracy ciekawego? może nas zarazisz swoją pasjąusmiech.gif" marzę o Brunecie :) I własnie Was zarażam :)

Gość Albert Faja
wiec czemu twierdzisz że inni to nudziarze ,skoro jestes tego samego pokroju:D powiem tak po co chodzisz do pracy ,spisz ,itd mozesz dziewczyno życ na luzie grac w przejsciu podziemnym na gitarze na krupówkach ,zbierac kase od przechodniów ,na drobne wydatki , po prostu życ pełna piersią:D

Gość Albert Faja
a ty co robisz? więc po co szukasz troskliwego faceta ,chyba na tym to polega ,może masz inne wyobrażenia o związku:) gołod***ec z motorem ,może jeszcze z dziarą ,nie pracuje ,spi całe dnie popijajac piwo ,ty przychodzisz z pracy i jeszcze bydlaka budzisz całusem ,wyciągając mu nastepne piwko z lodówki w zamian on jak wytrzezwieje przewiezie cię na motorze:D

Gość Albert Faja
chyba na żniwa ,ale nie bedziesz brała ze sobą laptopa,bo jak roztrzaska sie na zakręcie....:P

Gość Albert Faja
Fikula pofikac to możesz na trampolinie w cyrku ,nie myslałas o tym by zmienic profesje?i zostac baleriną

Albert wyjechałeś z jakimś ekstremalnym przykładem, tak chcę bezrobotnego pijaka niech jeszcze mnei bije 🖐️ Czasami to piszesz takie bzdury, żeby tylko pokazać że ty masz rację.

Gość Albert Faja
chciałem fikuli załatwic nastolatka na motorku też pogardziła :D:D:D

gościówa Albert wyolbrzymiacie, chcę kogoś ogarniętego ale by chciał też korzystać z tego życia a nie tylko sprzątanie, praca itp.

Gość Albert Faja
fikula nie wiem kto gorsze bzdury pisze ja czy ty:D gubie się przy tobie :D najpierw jest A potem przeskakujesz do Z jak nie wiesz co powiedziec

Kuzwa, kandydat Alberta jest calkiem do rzeczy, a ze teraz troche nudny z opisu to chyba logiczne, bo z kim niby ma szalec?

Gość Albert Faja
dziewczyno ty zawsze przeskakujesz na swoje najpierw mnie pytasz ,potem babski foch , naprawde jeszcze taki sie nie urodził co by tobie dogodził ,o swoich zaineresowaniach milczenie:O pytałem co robisz po pracy ,wielkie milczenie i ty masz się za fer

fikuMikuu dziś z fikuśną! X No wlasnie, wiec nie narzekaj i nie szukaj dziury w calym, tylko korzystaj.

Gość gość
zamknij ryj dzifko

Pytanie tylko czy on z Toba wytrzyma :P Ja jestem kobieta i nie nadazam a co dopiero facet ;)

Gość Albert Faja
to jest jak walka słynnego Don Kichota z wiatrakami :D

Gość Albert Faja
lepiej jej nie podsune kuzyna nic dobrego by z tego nie wynikło:O