Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłyście że teściowe na tym forum...

Polecane posty

Gość gość

podnoszą rwetes wtedy, kiedy okazuje się że ich zdaniem jakaś synowa przesadza. A jak niektóre teksty teściowych nawet u nich szok wywołują to już nie skomentują, że teściowa przegięła. Przynajmniej ja się z tym nie spotkałam. Co to za cicha solidarność przestarszałych jajników i cycków, które mają w sobie mleko w proszku, takie już są starawe?

Gość gość
nie odniosę się ani do synowych, ani do teściowych, a do tego że ty wiecznie młoda nie będziesz, więc do starości wypadałoby jakikolwiek szacunek mieć

Gość gość
nie, nie zauwazyłyśmy, za to widzimy, ze jedna i ta sama osoba ciągle robi nagonkę na teściowe co jest żałosne:O P.S nie jestem teściową bo mam 28 lat

Gość gość
Temat nie wart dyskusji.

Gość gość
nie jest pewne że to jedna i ta sama osoba. wiele osób ma problem z teściowymi

Gość gość
czyli jak już będę stara to mam być starą K/U/R/W/A bo wolno tak jak mojej teściowej żałosne stwierdzenie jeżeli ona teraz jest suką to zawsze nią była

Gość gość
szkoda, że nie zrozumiałaś kompletnie o co mi chodziło kiedy napisałam o szacunku do starości

Gość gość
mamy szacunek do starości jeśli starość odpłaca nam tym samym. Niestety starość która otacza mnie, czyli moja teściowa, jest totalnym dnem emocjonalnym, chlapie ozorem takie rzeczy że ludzie płaczą przez nią. taki taran psychiczny. do innych starszych ludzi mamy szacunek, jesli są ok i nie zaczynaja sobie z nami konfliktów. np. moja babcia taka jest, spoko luz babka, nie docina mi na kazdym kroku jak tesciowa. A opis starych brzydkich bab z obwisłym biustem dotyczył tych starych tesciowych, ktore sa niemiłe zgryźliwe i po prostu chamskie w obyciu. nie od dzis wiadomo ze wysmianie wyglądu jędzy poprawia humor choc na chwile albo daje ulge w nieszcześciu jakim jest obcowanie z tym cudem natury, a raczej wynaturzeniem

Gość gość
ja mam bardzo duży szacunek do starości babcia już nie żyje w latach 40 -50 urodziła dzieci w tym moją mamę bardzo dużo i ciężko pracowała na roli przeżyła tyle że książkę bym napisała i była cudowna i kochana każdy jej słuchał i szanował bo ona tym samym odpłacał a moja teściowa nie ma wcale nie była taka stara jak wchodziłam w tą rodzinę bo 50 już miała a potrafiła szydzić ze wszystkiego i wszystkich jakby mogła to by się rozłożyła przed moim M zamiast mnie więc o czym tu mowa a mi jakby ktoś w ryj dał bo wychowywałam się w innym klimacie :-p i wpoili mi inne wartości starość nie ma nic do bycia teściową mam znajomą 39 lat właśnie została babcią no więc masakrycznie stara

Gość gość
Nie jestem teściową , ale niedługo będę...mam 49 lat i NIE JESTEM STARA....pracuję zawodowo, cały czas się dokształcam, ma sporo zainteresowań i nieletnie dziecko na wychowaniu....w jakim wieku sa wasze tesciowe,że piszecie o nich stare....Moaj mama ma 77 lat ..i mówi,z etaka stara to jeszcze nie jest..

Gość gość
" Co to za cicha solidarność przestarszałych jajników i cycków, które mają w sobie mleko w proszku, takie już są starawe? "- to jest twój szacunek do starości autorko? bo cały czas mi o to chodziło

Gość gość
dokładnie a moja ma 65 i winna jej jestem dope lizać i szanować ponad własne ja dodam że nie mieszkam z nią :-)

Gość gość
Nie bede tesciowa w tym jdnoznacznym wdl was pojeciu .Moj syn jest gejem .Dzieci ,wnukow nie bedzie . Myslicie ,ze martwie sie ? Otoz nie . Zycie oszczedzilo mi takich dylematow ,jak zaakceptowac panne ,ktora ma mnie za nic .Ktora chce tylko brac . Partner syna to spokojny czlowiek .Rewelacyjnie gotuje . I najwazniejsze ,nie komplikuje zycia ,nie odsuwa syna od nas ,od rodziny . Moze w tym tkwi sedno . Nie odsunelismy sie od nich .W zamian za to mamy swietne relacje .

Gość gość
a nie zastanawiałas sie czy twoj syn w tym zwiazku jest walony w dupsko czy moze sam wali:O sorry ale syn gej to porazka, pol biedy z corka lesbijka, bo to dla wielu jest estetyczne nawet, ale pedal? nie bedziesz tesciowa bo nie masz normalnego dziecka, podobnie jak rodzice chorych umyslowo czy uposledzonych.

Gość gość
20.11- swoim brakiem mózgu bijesz na głowę wszystkich upośledzonych, niedorozwiniętych, pedałów i lesbijki również

Gość gość
Sym gej to nie porazka .Dla nas samo zycie tak go uwarunkowalo . Rowniez dobrze moglabym powiedziec ,ze robienie" loda" jest obrzydliwe ? Co kto lubi prawda ? np na mnicha po ciemku i na wznak ? A uc poczytaj moze erotyczne forum ,moze ci rozjasni sie ,ze ludzie rozne rzeczy lubia :).

Gość gość
gość dziś a nie zastanawiałas sie czy twoj syn w tym zwiazku jest walony w dupsko czy moze sam walipechowiec.gif sorry ale syn gej to porazka, pol biedy z corka lesbijka, bo to dla wielu jest estetyczne nawet, ale pedal? nie bedziesz tesciowa bo nie masz normalnego dziecka, podobnie jak rodzice chorych umyslowo czy uposledzonych. no to macie przecietny poziom kafeterii..nic dodac nic ując