Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie to jak atakują Prezydenta Dudę

Polecane posty

Gość gość

PO miało większe afery i tak nie atakowali

Gość gość
A mnie wkurza jego głupkowaty uśmiech

Gość gość
Pisałem już na początku wyboru pana Dudy na prezydenta że Pani Kopacz i jej klika z PO będą kopać dołki i rzucać kłody pod nogi Pana Dudy.I jak widać miałem rację.Najpierw mówiono że jako poseł prowadzi wykłady na uczelni,teraz że wyciągnął z kasy sejmu 11 tysięcy za przejazdy a co jeszcze znajdą to tylko jeden Bóg wie? Niech najpierw PO rozliczy swoich posłów ,ministrów i marszałków za wyłudzenie pieniędzy z sejmu za przejazdy niech się rozliczy Tusk za swoje loty z Warszawy do Gdańska i z powrotem.To nie są tysiące tylko miliony złotych.Niech pani Kopacz poda kwotę ile kosztują ją te wycieczki po Polsce i dlaczego w ciągu 24-rech godzin załatwiła obywatelstwo polskie swojemu zięciowi.Najpierw trzeba spojrzeć na swoje grzechy a potem wyciągać na wierzch grzechy innych.Pani Kopacz i jej gwardia PO chyba wstydu nie mają.Jak oni tak spokojnie ale bezczelnie patrzeć Polakom w oczy ??? z resztą już po aferze ścierwo Liss jak zwykle nie trafił ...zero ! Lis sam sobie przytrzasnął łapę! Dokładnie tak samo, jak z fałszywym kontem córki Prezydenta! Ustalono porównując daty wyjazdów A. Dudy do Poznania, z datami Jego wykładów na Poznańskiej uczelni, za całe 3 lata, że daty te poza dosłownie kilkoma przypadkami / co mogło być kwestią zbiegu okoliczności / są zupełnie rozbieżne!

Gość gość
Atakują Pana dr Andrzeja Dude bo się Go boją. Taka prawda. Media nadal ciągną swoją żenującą propagandę PeOwską Szkoda tv włączać. Wodę z mózgu ludziom robią

Gość gość
śmieszni jesteście. Oni wszyscy są siebie warci i każdy jeden bez wyjątku w gownie po uszy siedzi. A gawiedź się cieszy, że ma "wybór" A najlepsza była ta ustawka z łapaniem hostii :o a ciemny lud kupi wszystko, nawet tak grubymi nićmi szyte badziewie

Gość gość
Dlatego miejmy swoj rozum!

Gość gość
Dokładnie jedni q/rwy a drudzy szmaty . Jeszcze duduś wam bokiem wyjdzie i to duzo szybciej niz bul.

Gość gość
To raczej nie możliwe

Gość gość
Nie wierzę w winę dubienieckiego. To na pewno sprawka złodziejskiej po

Gość gość
nie rozumiem ludzi ktorzy glosowali na Dudę... szkoda słow...gdzie Wasz rozum ludzie? Przeciez w nim nie ma nic prawdziwego...klamstwo i falsz...jak mozna glosowac na kogos takiego? On mnie smieszy a jego przemowienia sa nienaturalne i pompatyczne...wszystko o gra...

Gość gość
wole sto razy PO niz PIS...niech spadaja pajace ktorzy szukaja tylko nieszczesc , klęsk i ruiny...chamstwo po prostu

Gość gość
... to raczej nie możliwe... Dla analfabetów niemożliwe :D Elektorat się odezwał :D Już zapomnieliście, co wypisywaliście o poprzednim prezydencie, kiedy był jeszcze prezydentem? Ci, którzy nie głosowali na pana Dudę, chociaż nie preparują kłamstw, nie rzucają wulgaryzmami, ani nie wymyslają przezwisk. Taka jest różnica między nami. Wy mówiliście, że pan Komorowski nie jest wasz, i wybrany został przez pomyłkę, my to samo mówimy o panu Dudzie.

Gość gość
Wolę chama z jajami niż takie grzeczne fałszywe piłki swietojebkliwe

Gość gość
a co ty w ogóle dziecko rozumiesz ?nawet z tego co piszesz ? :) piszesz to co ci ślina na język przyniesie wolę Dudę i cały PiS z ich modlitewnikami jak rząd PO wskich złodziei dzięki którym Polska jest teraz w czarnej dooopie ! wcale mnie nie zdziwi że Duda jak i cały PiS nie wiele zdziałają aby poprawić życie polakom w ich kraju a wiesz dlaczego?? bo niby skąd mają wziąć miejsca pracy dla nich skoro PO wskie mendy wysprzedały cały przemysł ! dotyczy to również wielu innych gałęzi gospodarki ! ludzie wybrali między innymi Dudę bo mają dość patrzenia jak włazid**y z PO - służą UE pogrążając tym samym nasz kraj ! Jak Unia Europejska steruje PO wcami jak marionetkami wykorzystując nasz naród jak niewolników po legalu ! wiesz co to honor i szacunek do samego siebie ? jak nie wiesz to poczytaj !

Gość gość
21:37 Prawda 100% 100% prawdy !!!

Gość gość
A mnie wkurza Kopacz , niedługo mi wyskoczy z lodówki . A i tak ludzie zagłosują na Szydło

Gość gość
Przestań powielać POwską propagandę. Pisząc że PO miało większe afery sugerujesz, że Andrzej Duda i PiS też miało afery tylko mniejsze. Niby co to za afery? No chyba, że mówimy o "aferach" rządów PiSu jak zepsuty laptop Ziobry, afera dorszowa, czy pies Dorna gryzący meble w sejmie.. Sitwa III RP już na głowie staje żeby coś przyczepić Prawu i Sprawiedliwości i Andrzejowi Dudzie. Nie cofną się przed żadnym kłamstwem, manipulacją, prowokacją, a mają do tego prawie wszystkie media i wszystkie służby państwowe.

Gość gość
Nie dajmy sie omamic tej mafii!