Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym smiertelnie zachorowac i umrzec

Polecane posty

Gość gość
to jakiś obłęd żeby przez jakieś durne studia tak się czuc i myśleć o śmierci ! nie ma sesnu studiować czegoś tak bardzo na siłę wcale te studia nie gwarantują "wygrania życia" a ich brak przegrania chcesz mieć kasę,dobrą pracę poczytaj o prawie przyciągania i nie dobijaj się sama rozumiem CIe bo też nie spałam z nerwów,ale na szczęście doszłam do wniosku,ze w dópie ze studiami. Nie będę sobie zdrowia marnować po to by kogoś zadowolić

Gość gość
a rodzice cie nie zabiją,prędzej sama się zabijasz tez się balam reakcji rodzicow ale wcale mnie nie zabili przecież nie zyje się dla studiow one mająbyć dla chętnych a nie z przymusu

Gość gość
po co się tak przejmować skoro i tak każdy umrze. jakas filologia,, i tak co po tym można robić.. Twoi rodzie nie mieliby lepszego dziecka od Ciebie, w dużej mierze to ich wina jak się zachowujesz. Widocznie nie potrafią dobrze wychować,nie okazują jak należy miłości jesteś ich najlepszym dzieckiem

Gość 1 oki
Jak z tym nic nie zrobisz to będziesz żyła tak jak ja na utrzymaniu rodziny,bez przyjaciół,w samotności,z niechęcią do egzystencji.Planuje powieszenie to najszybszy sposób aby zejść z tego świata...Wiecie dlaczego?Mamusia wychowywała mnie na mamisynka i taki jestem,nic nie umiem,napraw technicznych się nie chwytam bo coś zawsze zepsuje,wstydzę się że jestem mężczyzną...Żadna by mnie nie chciał bo co komu nieudacznik który nie jest prawdziwym facetem tylko facetem z wyglądu bo w środku to dzieciak ze mnie... Żałuje że się urodziłem

Gość gość
cześć mam podobny problem może się spotkamy

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
Z Gorzowa :(