Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mejfu85

Czy Straciłem ją na zawsze?

Polecane posty

Hej muszę się tu wyżalić bo nie mam komu :( , nie chce znajomych tym obarczać . Otóż 2 lata temu na imprezie poznałem ( przez kolegę) cudowną dziewczynę , zakochałem się w niej w sekundzie ;). Fajnie się bawiliśmy nawet podała mi swój numer , na 2-3 dni kontakt się urwał i do niej napisałem no i tak kontakt się odnowił . I na początku wcale nie były chętna do pisania itd . Walczyłem po prostu o nią każdego dnia i dopiero po 2 miesiącach zobaczyłem że mnie kocha , pierwszy pocałunek , nigdy tego nie zapomnę :). I krótko po tym powiedziałem że nie jestem dla niej odpowiedni i jeszcze jakieś pierdoły i rzuciłem ją przez sms !!!!!!!! :((( po prostu zachowałem się jak zwykła świnia i nigdy sobie tego nie wybaczę :( . Jestem pewny że to moja miłość życia !!!!!. A najlepsze że na początku wcale nie cierpiałem nić , nawet o niej nie myślałem , ona do mnie pisała że chce , żebym do niej wrócił a ja nic jezu .... gdyby tak do mnie dziś napisała " Marzenia" A od półtorej roku cały czas o niej myślę , nie wiem dlaczego tyle czasu zajęło mi to że ją kocham ...... Ile się musiała wycierpieć z mojego powodu :(. Ona zresztą jak ja od 2 lat , czyli wtedy kiedy ze mną się rozstała nie miała nikogo , wiem to bo mam dużo wspólnych znajomych , gdyby miała to bym po prostu o tym wiedział . Ostatnio na nią wpadłem na imprezie 2 lata ją nie widziałem serce od razu mocniej zabiło , i podszedłem do niej zagadać , myślałem że ucieknie , albo mnie spoliczkuje za to co jej zrobiłem , ale nic z tych rzeczy rozmawiała ze mną w miarę normalnie . Nawet browarka wypiliśmy , ale jeszcze jej przjaciółki były . Zaczepiałem ją i ona robiło to samo , a jeszcze przyszła jest wstawiona koleżanka i powiedziała o patrz twoja dawna miłość , oczywiście po cichu , ale ja wszystko słyszałem , ale właśnie dawna . Chwile jeszcze porozmawialiśmy i tyle każdy poszedł w swoją stronę , a potem ostro się zapiłem i przez sms wyznałem jej miłość , że jest moją miłością życia , całego sms pisać nie będę , i że jej szczęścia życzę , no a ona na drugi dzień mi napisała , dziękuje nawzajem i nic więcej :((((((((((( . Wiem że nie chce znowu przez zemnie cierpieć , ale może jeszcze uda się nam być razem , co o tym myślicie ? może dać jej czas już sam nie wiem , pozdrawiam :) ps : chłopaki nie popełniajcie takiego błędu jak ja!!!!.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować