Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejapense

jghf

Polecane posty

Gość gość
Wyprowadzić się na swoje. Sądzisz, że rozmowa cos zmieni? Naprawdę? Tylko będzie awantura - jakby ojciec chcial Wam pomóc to byście płacili mniej, albo wcale, a skoro tak nie jest to znaczy, że chce zarobić. Nie wiem jak dajecie radę w 10 osób z ta jedną łazienką... Wynajmijcie duzy dom i też trzepcie kasiorę:)

Gość gość
ja tez bym sie wyprowadziła, wziełabym małe mieszkanko. nawet jak ojciec by wam obniżył koszty zostalibyście tam? dzielić lazienke w 10os? nie wyobrazam sobie tego

Gość gość
wolałabym wynająć pokój (skoro oszczędzacie na powrot) i mieszkać z np z inna parą niz męczyć sie w takiej patologii kolejny rok. we 4 można sie normalnie podzielić łazienka, kuchnią ale w 12? nie wiem jak to robicie. jecie na mieście? ile macie lodówek? sorry ale jak można sie tak męczyć za parę groszy :o rozumiem gdybyście byli uchodźcami z Syrii..

Gość gość
kurde, to mieszkanie na tyle ludzi to faktycznie przegięcie, czy to wogóle jest legalne aby tam tyle ludzi mieszkało? przecież to jak hotel do cholery, szok

Gość teściu
pilnuj swojego tyłka szmato a nie cudze pieniądze liczysz! ciesz się, że mieszkasz za grosze i masz gdzie dawać tyłka swojemu gachowi - a nie podoba się? to wyp....j pod most

Gość gość
Ja znam podobna pare do was- mieszkaja na kupie chyba w 12 osob w domu z jedna lazienka, non stop narzekaja jak im tu zle, ze ktos sie na nich dorabia, ze sie musza wyprowadzic, ze to tamto i sramto. Tyle ze jak przyjdzie co do czego, to jednak kisza sie w tym domu i tak jest prawie 2 lata. Wg mnie jest to czyste lenistwo, wygodnictwo i narzekalstwo. Chcesz sie wyprowadzic- smialo, rusz dupsko i znajdz cos sobie, zmien cos w zyciu, nie siedz na kupie jak patologia. A jesli ci to odpowiada to przestan narzekac i mieszkaj tam dalej. TYLE MOJEJ RADY :)

Gość gość
Na Twoim miejscu napisałabym do tarocistki aby rozwiać swoje wątpliwosci. Polecam Ci moją Sofii. Korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Udziela mądrych rad rozświetlając sytuację. Podaje Ci na nia namiary. tarocistkasofii@wp.pl