Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ocenicie status tej rodziny?

Polecane posty

Gość gość

Mają dom bez kredytów w mieście około 100 tys mieszkańców, działke budowlanąjak i działkę rekreacyjną ale nie w topowej miejscowości, około 8 ha ziemi, mieszkanie które wynajmują , nowe z niewielkim kredytem w miejście około 350 tys.Dwa samochody około 10 letnie.On pracuje, obecnie ala zarabia znaczniej mniej niż kiedyś bo kokoło 4-5 tys ona nie pracuje , ale sobie coś dorabia, mają 1 dziecko w wieku szkolnym?

Gość gość
mają sporo ziemi ale zarobki marne, do tego ona bezrobotna, tylko jedno dziecko.....

Gość gość
czy ja wiem czy aż takie marne? 4-5 tys faceta do tego coś z najmu pewnie w granicach 1,5 , nie napisałas ile, no i ona coś dorabia nawet jak malutko czyli około 1 tys , też nie pisałas też ile, mogą w sumie mieć razem ze wszytkim około 7-8 tys na rękę, a to już nie jest marnie. No i mają dużo nieruchomości , całkiem nieżle , nawet bym powiedziała,że średnio zamożna rodzina, z pewnością wyżej niż przeciętna. Jedno dziekco nie ma tutaj nic do rzeczy.

Gość gość
Ale biedy. Żal dzieciaka, że żyje w takim ubóstwie.

Gość gość
Dochody faktycznie nie powalają, ale już sa dorbieni, ja bym powiedziała, ż epozycji nie mają, ale majątek owszem mają.

Gość gość
no aż żal dziecka, do MOPSu ich trzeba zgłosić.

Gość gość
Działkami się trudno najeść:P Dla mnie takie dochody są odpowiednie dla jednej osoby, dla 2 już słabo, a dla 4 to nędza.

Gość gość
już zazdrosć się pojawiła, no szybko.Czyli sama autorko widzisz, status tej rodziny jest taki,że wzbudza zazdrosć na kafe buahahhaha

Gość gość
około 7-8 tys dla jednej osoby, ach ta fantazja kafeteryjna i same bogaczki.

Gość gość
Raczej majętni ludzie.

Gość gość
już się milionerki zleciały, zawisć ludzka rzecz.

Gość gość
Nie wiem czy traktować was serio. 5k to mało? Majac dom? No weźcie się puknijcie w łeb. Ich sytuacja jest bardzo dobra. Ziemią nie pojesz ale mozna ją sprzedać albo wydzierżawic i to juz jest konkretna kasa

Gość gość
8 hektarów ziemi to skosic i wniosek po dopłaty i kasa spora jest

Gość gość
za mało danych, autorko nie napisałaś ile ona dorabia, ile z mieszkania mają no i co z ziemią, a to duża róznica. Ogłnie to majętni ludzie.

Gość gość
bardzo dobra sytuacja, póki ciągną to o co chodzi? a jaka jest twoja autorko?

Gość gość
"Nie wiem czy traktować was serio." Nie wiesz,że każda na kafe poniżej 20 tys miesiecznie na ręką nie schodzi, mieszkają w pałacach, mają służbę, ferrari na podjeździe, taka fantazja w narodzie, a co, nie wolna?

Gość gość
Masz chrapke na ojca rodziny czy co? Samej wywnioskować nie potrafisz że to bogaci ludzie?

Gość gość
Tutaj autorka, no właśnie dla mnie to są bogaci ludzie, owszm facet kiedyś zarabiał lepiej i to znacznie, no ale teraz ma tyle ile pisałam. To moja daleka rodzina, ale fajni ludzie, tylko w całej rodzinie słyszę,że oni to w sumie tak nie wiadomo ile nie mają, że to nie dużo,że słabo on teraz zarabia, a że ona to pewnie grosze no to chciałam się z Wami skonfrontować. Absolutnie nie chcę się z nimi porównywać, bo to nie moja liga, ale tak z ciekawości. No włsnie takie jest gadanie jak u niektórych powyżej, dla mnie oni sa bogaci po proistu.Obojętnie gdzie w Polsce jak wszystko sprzedją, mogą sobie kupić bardzo łądne mieszkanie. Czyli to raczej zawisc, bo już myślałam,ż ecoś ze mną nie tak, że jakaś strasznie uboga jestem i nie wiem ile to dużo, a ile mało.

Gość gość
Moze bogata rodzina i po prostu dla nich to bieda

Gość gość
Ludzie tak narzekają. Mój sąsiad strasznie narzeka jaki on jest biedny, auto zmienia tylko raz na dwa lata (na nowe), dom to ma chyba ze 200m. Sklepy i Bóg wie co. I jeszcze patrzy jakby tu bratowej majatek zabrać.

Gość gość
Nawet najbogatsza rodzina zna realia i wie ile to jest średnia, a ile powyżej.Obstawiam polską zardoścć, a ludzie z kategorii bogatych.

Gość gość
Może nie bogaci, a raczej mejętni ci ludzie.

Gość gość
do "mili/onerek" co to są-ortolany na maderze?

Gość gość
Całkiem zamożni ludzie, znacznie powyżej średniaków.

Gość gość
"i ale zarobki marne, do tego ona bezrobotna, tylko jedno dziecko....." o znowu ten głupkowaty trol, co sie czepia o wszystko w tym o jedno dziecko.Weś się laska lecz na głowę, bop już niewyrabiasz z zazdrości.